Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έμπαινε συνέχεια στο σπίτι της για να κλέψει τα εσώρουχα της!!

23 Δεκεμβρίου 2011
Έμπαινε συνέχεια στο σπίτι της για να κλέψει τα εσώρουχα της!!

Μία νεαρή στο Μπόζμαν της Μοντάνα, στις ΗΠΑ, είχε μία σχετικά «τυπική» συνάντηση με έναν διαρρήκτη, καθώς όπως σε αμέτρητες ακόμη περιπτώσεις, τον «τσάκωσε» ενώ προσπαθούσε να μπει μέσα στο σπίτι της.

Προβληματίστηκε ωστόσο γιατί ο νεαρός ενώ δεν είχε ακόμη ανοίξει την πόρτα, είχε ήδη μαζί του μία τσάντα, στην οποία διέκρινε ότι περιέχονταν άπλυτα εσώρουχά της.

Ο 21χρονος Κιθ Τζον Σαβινέλι δεν απέφυγε να της πει μία-μία τις αλήθειες της καθημερινότητάς της που αγνοούσε.

Ξεκίνησε με το «προφανές εκ των συμφραζομένων της ιδιότητός του», παραδεχόμενος ότι χρησιμοποιούσε τα εσώρουχα για να ικανοποιήσει τις προσωπικές ερωτικές του επιθυμίες.

Η νεαρή γυναίκα όμως «έπεσε από τα σύννεφα όταν της είπε ότι επειδή έμενε παλαιότερα στο συγκεκριμένο σπίτι, ήξερε πώς να ανοίγει τις κλειδαριές και η διάρρηξη, χρήση των εσωρούχων και η επιστροφή τους ήταν μία τακτική συνήθειά του το προηγούμενο διάστημα, όταν έλειπε.

Οπως παραδέχθηκε, τα συγκεκριμένα εσώρουχα που επέστεφε την Πέμπτη, τα είχε «δανειστεί» την Δευτέρα.

Ο 21χρονος μάλιστα δεν δίστασε να της δώσει και μία κάρτα με τα στοιχεία ψηφοφόρου (στις ΗΠΑ δεν υπάρχει τυπικό δελτίο ταυτότητας) για να πιστοποιήσει τα στοιχεία του, παρακαλώντας την να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Οπως είναι προφανές από το γεγονός ότι η είδηση έφτασε σε εμάς, δεν την έπεισε. Ο Σαβινέλι «έφαγε» άμεσα προφυλάκιση στην τοπική φυλακή του Γκαλάτιν με εγγύηση 10.000 δολάρια, κατηγορούμενος για διάρρηξη και απόπειρα διάρρηξης, καθώς η νεαρή γυναίκα τελικά «τον έκαψε» πηγαίνοντας στην αστυνομία.

Οπως πιθανότατα θα έκαψε και τα εσώρουχά της στη συνέχεια...

πηγή: e-go.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share