Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν έχει δάχτυλα αλλά φτιάχνει εκπληκτικά κεντήματα!!(VIDEO)

23 Δεκεμβρίου 2011
Δεν έχει δάχτυλα αλλά φτιάχνει εκπληκτικά κεντήματα!!(VIDEO)

Η Peng Jiangya έχασε όλα της τα δάχτυλα όταν ήταν παιδί και έπεσε σε μια φλεγόμενη σόμπα, ενώ έλειπαν οι γονείς της. Αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να τελειώσει το σχολείο, να κάνει οικογένεια και να δημιουργήσει πανέμορφα έργα τέχνης.

Η Peng δεν είχε και την πιο εύκολη παιδική ηλικία και οι γονείς της ήταν πολύ φτωχοί για να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε μια επανορθωτική εγχείρηση. Έτσι, η νεαρή κοπέλα έπρεπε να μάθει να κάνει τα πάντα χωρίς δάχτυλα. Στην αρχή δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει chopsticks, αλλά χάρη στην ισχυρή θέληση της και την επιθυμία να κάνει τα πάντα μόνη της και να μην στηρίζεται σε άλλους, κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και είναι πλέον ικανή να φροντίσει την οικογένειά της.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 18 χρονών και σύντομα έγινε μητέρα στο πρώτο της παιδί, ενώ πλέον έχει μια οικογένεια 4 ατόμων.

Μια μέρα έπιασε τον εαυτό της να χαζεύει τα ζωντανά χρώματα από ένα εργόχειρο και αποφάσισε να το προσπαθήσει και η ίδια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το να χειρίζεσαι βελόνα χωρίς δάχτυλα είναι αφάνταστα δύσκολο και η νεαρή κοπέλα αρχικά απέτυχε πολλές φορές. Η Peng όμως ποτέ δεν τα παράτησε και παρόλο που της πήρε μέρες για να τελειώσει το πρώτο της απλό κέντημα, το πείσμα της την βοήθησε και έγινε μια εξπερ της σταυροβελονιάς.

Σήμερα, η Peng Jiangya χρειάζεται λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα να περάσει μια κλωστή μέσα από τη βελόνα και πολλοί λένε πως είναι πολύ πιο γρήγορη και από κανονικούς καλλιτέχνες του κεντήματος.

Πηγή: otherside.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share