Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιγάλεω: 5+1 εστιατόρια για καλοφαγάδες

To Athensmagazine.gr σας προτείνει!

17 Ιουνίου 2020 09:49
Αιγάλεω: 5+1 εστιατόρια για καλοφαγάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιγάλεω ίσον φοιτητόκοσμος και γεμάτα τραπέζια. Εδώ η περιοχή σφύζει από ζωή και οι επιλογές είναι ομολογουμένως αρκετές. Μέρη για καλό φαγητό και καλοπέραση υπάρχουν αρκετά και εμείς εδώ συγκεντρώσαμε τα καλύτερα εστιατόρια-ταβέρνες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. To Athensmagazine.gr σας προτείνει...

Bronx Vanilla


Την μαγεία της Αμερικανικής κουζίνας θα την βρεις στο Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα στο Bronx Vanilla burger restaurant το οποίο προσφέρει περισσότερες από 20 επιλογές burger από 100% φρέσκο κιμά, πατάτες τηγανητές, ορεκτικά, γλυκά και φυσικά απίθανα milk shakes! Εσύ τι άλλο περιμένεις;

Τα Αχλάδια

Στεγασμένο σ' ένα παλιό, πέτρινο σπίτι στην πλατεία του μετρό στο Αιγάλεω σας περιμένει ένας ζεστός χωρος με έμφαση στην κρητική κουζίνα και τις παραδοσιακές, μεσογειακές γεύσεις. Από τα πιο αγαπημένα πιάτα-φαγητά είναι η σφακιανή πίτα, το χειροποίητο λουκάνικο και οι μπουρμπουριστοί χοχλιοί.

Φεγγαρόπετρα

Ένας λιτός, νοσταλγικός χώρος με κυρίαρχους τόνους του ξύλου φιλοξενεί τις φαγητο-κατανυξεις της παρέας στη Φεγγαρόπετρα της πλατείας Παπάγου, κοντά στα ΤΕΙ. Εδώ, η Φεγγαροπετρα προσφέρει πολλές επιλογές μεζέδων όπως ταλαγάνι σχάρας, παραδοσιακές κρητικές πίτες, πανσετάκια με πικάντικη σάλτσα, φιλετάκια με δαμάσκηνο και πορτοκάλι, τρία είδη κεφτέδων, αρμένικο κεμπάπ και πηλιορείτικο σπετσοφάι.

Επίσης θα βρείτε και λίγα μαγειρευτά ημέρας ή πιο «βαρβάτα» πιάτα κρεατικών τα οποία θα συνοδέψετε με κρασί ή ρακές, τέλος θα απολαύσετε και ζωντανή λαϊκή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Σερ...Γιάννη

Ψαροταβέρνα από...τις λίγες μιας και εδώ θα βρειτε φρέσκα ψάρια και καλοψημενα κρεατικά. Νόστιμα φαγητά και μεζέδες πέρα των κλασικών τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε π.χ. μαύρο κριθαροτο. Ζεστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση ενίοτε και από τον ίδιο τον Σερ..Γιάννη.

Το Μαχαιροπίρουνο εν δράσει

Σε έναν καινούριο ζεστό και φιλόξενο χώρο με παραδοσιακά στοιχεία διακόσμησης μπορείτε να απολαύσετε ψητά της ώρας, ποικιλία σε μεζέδες, πιάτα στη λαδόκολλα, παϊδάκια, πιάτα στα πήλινα, ψαρικά, ορεκτικά, φρεσκοκομμένες σαλάτες, αλλά και μαγειρευτά φαγητά. Παρασκευή και Σάββατο διασκεδάστε με ζωντανή μουσική.

Στης Κατίνας

To εστιατόριο Στης Κατίνας στο Αιγάλεω σας περιμένει στον φιλόξενο χώρο του από νωρίς το μεσημέρι εώς αργά το βράδυ, για ΣουβλακοΜεζεδοΚαταστάσεις!.Με παραδοσιακές συνταγές της Ανατολής, εζμέ, ταμπουλέ ,φατούς, γιαουρτλού.. με τραγανή παστουρμαδόπιτα, σπιτικά τυροπιτάκια, στραπατσάδα και σουτζούκι... Φρέσκοκομενες σαλάτες με αγνά υλικά, οπως η σαλάτα της Κατίνας με χαλούμι ψημένο στη σχάρα και πιτάκια!Μεγάλη ποικιλία κρεάτων, χειροποίητο κεμπάπ πολίτικο, μπριζολάκια χοιρινά,κοντοσούβλι, μπιφτέκια κοτόπουλο και μοσχαρίσιο, κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο, λουκάνικο χωριάτικο..όλα στα κάρβουνα..και φυσικά σουβλάκια τυλιχτά με πίτες και σως της επιλογής σας.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share