Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Αυτό το λιοντάρι μπήκε στο νοσοκομείο. Αυτό που συνέβη έπειτα θα σας σοκάρει!

Πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο!

23 Ιουνίου 2024 20:53
Αυτό το λιοντάρι μπήκε στο νοσοκομείο. Αυτό που συνέβη έπειτα θα σας σοκάρει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένα λιοντάρι, μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει αξονική τομογραφία. Όμως πώς γίνεται αξονική τομογραφία;

Το συγκεκριμένο λιοντάρι στον ζωολογικό κήπο Columbus, στο Οχάιο, είχε φλεγμονή στο σαγόνι. Οι ειδικοί αποφάσισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση, καθώς το πρόβλημα επέμεινε.

"Το μηχάνημα... αναστέναξε λίγο, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την εξέταση", δήλωσε ο δρ. Ράντι Τζατζ, του ζωολογικού κήπου. Το λιοντάρι, στο οποίο βέβαια είχε γίνει αναισθησία πριν μπει στον αξονικό τομογράφο, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα, έχει τύχει να διαβάσουμε πως ένα λιοντάρι σφήνωσε σε ένα βαρέλι και βασανιζόταν για ώρα. Έπειτα πήγε ο γιατρός και προσπάθησε να το βγάλει.

Μπήκαν σπίτι και βρήκαν το λιοντάρι να... Έπαθαν σοκ!

Κάποιοι άνθρωποι, επέστρεψαν στο σπίτι τους και είδαν ένα λιοντάρι να κάθεται αμέριμνο!

Συγκεκριμένα, ένα λιοντάρι που είχε μόλις σκοτώσει και καταβροχθίσει ένα μοσχαράκι, αναζήτησε άνετο μέρος για να ξαπλώσει, προτιμώντας τελικά μια ανθρώπινη κατοικία. Μάλιστα, έχουμε διαβάσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να έχουν κατοικίδιο λιοντάρι για φύλακα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των χωριανών, σε αγροτική περιοχή της ινδικής Γκουτζαράτ, το λιοντάρι εντοπίστηκε να μπαίνει στο σπίτι από την πίσω πόρτα για να ξεκουραστεί από το κυνήγι και το γεύμα, ξαπλώνοντας τελικά εκεί που αποθήκευε η οικογένεια τα φιστίκια της.

Δύο κλέφτες μπήκαν στο σπίτι. Μόλις τους είδε το λιοντάρι έγινε το... απίστευτο!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια στο Μεξικό. Δύο κλέφτες επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι, όμως ένα λιοντάρι τους περίμενε στην... πόρτα!

Ήταν πολύ άτυχοι οι δύο κλέφτες, οι οποίοι είχαν εισέλθει σε ένα αρχοντικό στο Μεξικό για να κλέψουν.

Δεν ήξεραν όμως ότι ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, αντί για σκυλιά είχε φύλακες μια τίγρη και ένα λευκό λιοντάρι…Τι συνέβη; Τον ένα τον διέλυσαν. O δεύτερος ουδέποτε βρέθηκε...

Μια ακόμη ιστορία που μα άφησε άφωνους, ήταν όταν ένας λαθροκυνηγός είχε πάει για να κυνηγήσει ρινόκερους και τελικά τον κατασπάραξαν λιοντάρια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share