Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιό της - Οι γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (Video)

Αδιανόητο

23 Ιουνίου 2024 20:22
8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιό της - Οι γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιό της, με τους γονείς της να αποφασίζουν και να βάζουν μια κρυφή κάμερα και να παθαίνουν σοκ μόλις είδαν τι ακριβώς γινόταν. Ενώ, μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι και δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο

Ο κλέφτης ήταν υπεράνω υποψίας, και δεν ήταν άλλος από... Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Άκουγε ήχους από την σοφίτα και πήγε να δει τι είναι - Αυτό που αντίκρισε θα σας τρομοκρατήσει

Φανταστείτε τη σκηνή: χαλαρώνετε στην κρεβατοκάμαρά σας, έχοντας κατά νου τα προβλήματά σας, όταν ξαφνικά ακούτε περίεργους ήχους που προέρχονται από τη σοφίτα σας. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Αυτοί οι θόρυβοι ακούγονται σαν να προέρχονται κατευθείαν από μια ταινία τρόμου, όπως το ξύσιμο και τα χτυπήματα που σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτι παρόμοιο ακουγόταν και από την κουζίνα του ενός άνδρα, ο οποίος ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό, όπως θα δείτε εδώ.

Τώρα φανταστείτε να βρείτε την πηγή αυτών των θορύβων και να ανακαλύψετε ένα ανατριχιαστικό νύχι από κάτι που μοιάζει με τέρας. Θα τρομάζατε, σωστά; Αυτό συνέβη σε μια έφηβη από την Αυστραλία.

Ευτυχώς, δεν ήταν πολύ τρομακτικό για εκείνη, επειδή η οικογένειά της έβρισκε συχνά τέτοια ζωάκια, με την Ζαν λέει: «Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι Αυστραλοί».

Στην πραγματικότητα, η έφηβη υποψιάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα στη σοφίτα τους, ειδικά επειδή μπορεί συχνά να ακούσει να τσακώνονται: «Είναι τρομακτικό να τα ακούω στις 2 π.μ. όταν προσπαθώ να κοιμηθώ», λέει.

Αφού το πρώτο σοκ πέρασε, η Ζαν αποφάσισε να ξεκινήσει να ταΐζει τον νέο της φίλο - παρόλο που δεν μπορεί να τον ταΐσει πολύ συχνά επειδή «είναι πολύ κακό για αυτόν».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share