Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Δάκρυσε η νύφη και όλο το ελληνικό ίντερνετ: Ζεϊμπέκικο μεγάλης ψυχής σε γάμο από τον πιο μάγκα γαμπρό!

Ραγίζει καρδιές!

20 Φεβρουαρίου 2024 19:58
Δάκρυσε η νύφη και όλο το ελληνικό ίντερνετ: Ζεϊμπέκικο μεγάλης ψυχής σε γάμο από τον πιο μάγκα γαμπρό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός απο την Σαντορίνη, είναι ένας άνθρωπος που διασκεδάζει με την ψυχή του όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Στέλνει μηνύματα ζωής στέλνει κουράγιο και δύναμη. Σηκώνει το ανάστημα του, κοιτάει τους πάντες στα μάτια και τους λέει οτι είναι εδώ, ακόμα πιο δυνατός.

Με εξαιρετική και συγκινητική δύναμη ψυχής, χορεύει με στήριγμα το αναπηρικό του αμαξίδιο. Χορός! Μια λέξη με ένα μεγάλο νόημα! Ο χορός για πολλούς είναι τρόπος έκφρασης, για άλλους ευχάριστη δραστηριότητα και για άλλους επάγγελμα ή και τρόπος ζωής.

Ειδικά το ζεϊμπέκικο δεν είναι κούφια επίδειξη, δεν έχει βήματα και δεν χρειάζεται πόδια. Είναι ιερατικός χορός με εσωτερική ένταση και ως τέτοιον οφείλεις να τον τιμάς.

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός λοιπόν, χόρεψε το ζεϊμπέκικο, πάνω σε τέσσερις ρόδες και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στις ημέρες μας συνηθίζουμε να «κλαιγόμαστε» και να διαμαρτυρόμαστε για πράγματα ασήμαντα, την ίδια ώρα που κάποιοι άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο μεγαλείο έχει η ανθρώπινη ψυχή.

Η εικόνα του νεαρού στο αναπηρικό καροτσάκι να χορεύει με όλη του την ψυχή έχει ήδη προκαλέσει τις συγκινητικές αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών του facebook και αποσπά τα πλέον θετικά σχόλια! Υπάρχουν άνθρωποι που χορεύουν με την ψυχή τους !

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός και οι χοροί που εντυπωσιάζουν:

Τον γνωρίσαμε στο Μπρούσκο, τον αγαπήσαμε στις 8 Λέξεις, τον λατρέψαμε με αυτό το βαρύ ζεϊμπέκικο

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς, θρασύς και θέλει ψυχή κι αυτό ακριβώς απέδειξε με τον υποδειγματικό του ζεϊμπέκικο ο διάσημος Κύπριος ηθοποιός.

Ο λόγος φυσικά για τον Κούλη Νικολάου ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την αγαπημένη σειρά "Μπρούσκο", ενώ φέτος το κοινό τον αγάπησε στις "8 Λέξεις". Ο Κύπριος ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και μας έδειξε τα... κρυφά του ταλέντα.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Θέμης Αδαμαντίδης και ερμήνευε το "Γυρίζω από τη νύχτα" ο Κούλης Νικολάου σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο υποδειγματικά ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλατό "γκρεμίζεται" από έναν και μόνο χορό, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο ενός ακόμη ηθοποιού.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κούλη Νικολάου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share