Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Μάνα είναι μόνο μία: Έφτιαξε πολύχρωμο ιγκλού σε πολικές θερμοκρασίες για να παίξουν τα παιδιά της (video)

Αξιέπαινη

9 Φεβρουαρίου 2024 11:31
Μάνα είναι μόνο μία: Έφτιαξε πολύχρωμο ιγκλού σε πολικές θερμοκρασίες για να παίξουν τα παιδιά της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με «όπλο» το ταλέντο και την φαντασία της, η μαμά του παρακάτω βίντεο δημιούργησε ένα πολύχρωμο ιγκλού, για να παίξουν τα παιδιά της.

Οι πολικές θερμοκρασίες ακριβώς έξω από το σπίτι της, τη βοήθησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και τα μικρά της το καταχάρηκαν με πίτσες και ζεστές σοκαλάτες.

«Έκανα μόνη μου 3 παιδιά και δεν ανέχομαι να μας αποκαλούν “μισή οικογένεια”» - Η εξομολόγηση μαμάς που γέννησε με εξωσωματική

Η παρακάτω γυναίκα επέλεξε να γεννήσει τρία παιδιά με εξωσωματική και να τα μεγάλωσε μόνη της, επειδή ο χρόνος περνούσε για να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος.

Είναι μια επιλογή που κάποιοι την αντιμετωπίζουν με μισό μάτι, αν και δε θα έπρεπε, αφού οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν είναι τίποτα καινούργιο, ούτε έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις υπόλοιπες.

Η Li Xueke, μια 33χρονη επιχειρηματίας, απόκτησε τα τρίδυμά της με εξωσωματική, όταν αποφάσισε ότι δεν ήθελε να περιμένει τον… «κατάλληλο», για να γίνει μαμά. Δυστυχώς, από τότε έχει αντιμετωπίσει πολλές αρνητικές συμπεριφορές και ειδικά από άντρες που της λένε ότι, χωρίς πατέρα, έχει προσφέρει στα παιδιά της «μισή οικογένεια». Εκείνη, βέβαια, ξέρει καλά πως «όταν υπάρχει αγάπη», όπως λέει, «τότε η οικογένεια είναι πλήρης και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο».

Διαβάστε επίσης: «Έμεινα μόνος μου με 4 παιδιά και τα μεγαλώνω μαζί μου στο φορτηγό»: Η συγκινητική ιστορία του Ηλία

Μετά τη γέννηση των τριδύμων της, η Li συχνά μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή ζωή της στα social media. Κάπου κάπου, εμφανίζονται διάφοροι που της κάνουν επίθεση επειδή επέλεξε να μην κάνει παιδιά με κάποιον σύντροφο – άντρα, κατά την προτίμησή τους. Την αποκαλούν εγωίστρια και την κατηγορούν ότι αδιαφορεί για τα συναισθήματα των παιδιών της που μεγαλώνουν σε μια οικογένεια χωρίς πατέρα.

«Εμένα με μεγάλωσε η μητέρα μου μόνη της», απαντά με πυγμή η Li, «και μου έδωσε όση αγάπη χρειαζόμουν και ακόμα περισσότερη. Δεν μεγάλωσα διαφορετικά από άλλα παιδιά. Ακόμα και να είναι έτσι, όμως, μεγάλωσα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο να τα καταφέρω χωρίς να εξαρτώμαι από κανέναν».

«Αν εγώ εξασφαλίσω στα παιδιά όλα όσα χρειάζονται και τους δώσω όλη την αγάπη μου», συνεχίζει, «δεν παίζει κανένα ρόλο το αν τα μεγαλώνω μόνη μου ή όχι».

Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα της δεν υποστήριξε αμέσως την επιλογή της. Από την εμπειρία της ήξερε ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά μόνη σου – μεγάλωσε την Li από 3 ετών χωρίς βοήθεια. Έτσι, η Li αναγκάστηκε να της κρύψει την εγκυμοσύνη της μέχρι να έρθει η ώρα να γνωρίσει τα εγγονάκια της. Τότε, λύγισε.

«Όταν μεγαλώσουν λίγο», λέει η Li, «θα εξηγήσω και στα παιδιά μου την επιλογή μου για να γνωρίζουν πώς ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο. Σίγουρα, η μητέρα μου είχε δίκιο όσον αφορά τη δυσκολία του να είσαι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Αλλά όταν βλέπεις τα χαμόγελά τους, αξίζει όλος ο κόπος και η ανησυχία».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share