Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Γκρέμισε την πίστα η Έλενα Παπαρίζου: Χόρεψε τσιφτετέλι και «σείστηκε» όλο το μαγαζί από το χειροκρότημα (video)

Ανεπανάληπτη!

6 Φεβρουαρίου 2024 13:35
Γκρέμισε την πίστα η Έλενα Παπαρίζου: Χόρεψε τσιφτετέλι και «σείστηκε» όλο το μαγαζί από το χειροκρότημα (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αξέχαστες στιγμές με την Έλενα Παπαρίζου που σε συναυλία της στη Χαλκίδα χόρεψε ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι ξεσηκώνοντας το κοινό. Η ίδια είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και αυτό φροντίζει να το θυμίζει με τις εμφανίσεις της στη σκηνή.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε βρεθεί μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία «όργωναν» την Ελλάδα σε συναυλίες. Εκεί η τραγουδίστρια έκανε επίδειξη των χορευτικών της δυνατοτήτων ανεβάζοντας κατά πολύ το θερμόμετρο παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσε δροσιά σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

Τραϊάνα Ανανία: «Το κάνω με την ψυχή μου. Δεν με ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή αν με βλέπει κανένας...»

Η Τραϊάνα Ανανία παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένη, αποκάλυψε τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της και αναφέρθηκε στο τσιφτετέλι της που κάθε φορά γίνεται viral.

Είσαι ερωτευμένη;

Είμαι ερωτευμένη και χαίρομαι γι’ αυτό, γιατί είχα καιρό να ερωτευτώ.

Σε φλερτάρουν οι άνδρες;

Οχι, αλλά είναι και λίγο περίεργη η φάση της ζωής μου τώρα, γιατί δεν πολυκυκλοφορώ, οπότε δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συναναστροφές και δεν θέλω να έχω ερωτικές σχέσεις με κάποιον από τον χώρο.

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή στη ζωή σου;

Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν η καραντίνα, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κλείσουν κάπου και να σου λένε τι να κάνεις. Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ αντιδραστικός. Με ενοχλούσε το ότι έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα για να πάρω άδεια να πάω κάπου.

Κατά καιρούς έχει γίνει viral το τσιφτετέλι που χορεύεις.

"Το κάνω με την ψυχή μου και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή αν με βλέπει κανένας. Οπότε αυτό λειτουργεί κάπως. Κάνει εντύπωση." είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share