Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Έτριξαν» τα πατώματα με τον Πύρρο Δήμα: Χόρεψε λεβέντικα στον γάμο του το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε (video)

Άφωνη η Αφροδίτη Σκαφίδα!

6 Φεβρουαρίου 2024 12:52
«Έτριξαν» τα πατώματα με τον Πύρρο Δήμα: Χόρεψε λεβέντικα στον γάμο του το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το Σάββατο 3/2 η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα ”μυστικό” γάμο που έγινε σε κλειστό κύκλο 50 ατόμων στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Μέσα μάλιστα από πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Γειά Σου και προβλήθηκαν την Κυριακή 4/2 πήραμε μια γεύση από όσα έγιναν μετά το μυστήριο.

Στα highlights της βραδιάς είναι το ζεϊμπέκικο του Πύρρου Δήμα, αλλά και τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξε με τη σύζυγό του, όπως και η εξομολόγηση της Σκαφίδα στο πρόσωπό του. Τέλος, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Δείτε επίσης: «Ασήκωτο» ζεϊμπέκικο 6χρονου σε γάμο έκλεψε την παράσταση από γαμπρό και νύφη (video)

Η αποκάλυψη του Πύρρου Δήμα για το φύλο του μωρού που περιμένει η Αφροδίτη Σκαφίδα

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ φίλοι και συγγενείς. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την κουμπάρα μου που χάρη σε αυτήν έγινε ο γάμος μέσα σε 20 ημέρες, γιατί αλλιώς δε θα γινόταν γάμος και να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη, που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω.

Είναι αρετές, τις οποίες αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε, ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Να σας ευχαριστήσω και εγώ όλους. Έχω εδώ αγαπημένους ανθρώπους από παντού. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου εγώ και η Αφροδίτη. Να πω και εγώ, ότι την αγαπώ πολύ, ότι ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, που μου έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό θα μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι! Ευχαριστώ πολύ», είπε στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share