Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Αναστέναξε» το πλατό: Η Μπέτυ Μαγγίρα ανέβηκε στο τραπέζι και σείστηκε το κανάλι με το τσιφτετέλι της (video)

Θεάρα!

4 Φεβρουαρίου 2024 15:18
«Αναστέναξε» το πλατό: Η Μπέτυ Μαγγίρα ανέβηκε στο τραπέζι και σείστηκε το κανάλι με το τσιφτετέλι της (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η Μπέττυ Μαγγίρα πέρα από καταπληκτική showwoman έχει και καταπληκτική κίνηση, όπως απέδειξε πρόσφατα στην εκπομπή της, με αφορμή το τραγούδι που άκουσε και την ξεσήκωσε. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφττέλι της Ελένης Μενεγάκη.

«Παιδιά, να σας πω κάτι, πεθύμησα αυτές τις εποχές που ανεβαίναμε στα μπουζούκια, στα τραπέζια πάνω και ακούγαμε το “Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ”», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, η παραγωγή φρόντισε να της δώσει μια γεύση από τα παλιά και έβαλε το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα. Χωρίς να χάσει ευκαιρία, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε τσιφτετέλι.

Οι συνεργάτες της από κάτω την αποθέωσαν, ενώ της πετούσαν χαρτοπετσέτες κατά τη διάρκεια του χορού της.

Λίκνισμα χελιού: Το φλογερό τσιφτετέλι Ελληνίδας ηθοποιού που ξεσήκωσε το YouTube

Ποιός δεν θυμάται τη Τζένη Μπότση στη δραματική σειρά του Mega "Το σημάδι του έρωτα"; Ένας ρόλος που άφησε εποχή και μία ατάκα που έγραψε ιστορία "Τι έγινε Κωστάκη, σε γουρτάρει η χωριάτισσα;" Πάντα όταν ακούμε αυτή τη φράση έρχεται στο μυαλό μας η Τζένη Μπότση.

Αυτό που πολλοί θυμούνται ακόμα είναι ότι η ηθοποιός είχε καθιερωθεί ως sex symbol της εποχής με αυτό το ρόλο. Λίγοι όμως θυμούνται, το φλογερό τσιφτετέλι της Τζένης Μπότση σε ένα επεισόδιο της σειράς, που όπως ήταν αναμενόμενο έκανε χαμό. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη που άναψε φωτιές.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share