Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

«Κόλαση» στο Άμπου Ντάμπι: Μεθυσμένοι θεατές της F1 πλακώθηκαν στο ξύλο (video)

Έπεσαν μπουκέτα, πετούσαν μέχρι και μπουκάλια με κρασί

29 Νοεμβρίου 2023 11:04
«Κόλαση» στο Άμπου Ντάμπι: Μεθυσμένοι θεατές της F1 πλακώθηκαν στο ξύλο (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένας απίστευτος πανικός ξέσπασε στο πάρτι του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, όταν ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε μεταξύ των καλεσμένων. Τα μπουκάλια πετούσαν από τα χέρια τους, δημιουργώντας ένα χάος που θα μπορούσε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο Max Verstappen της Red Bull στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 σε μια χρονιά ρεκόρ για τον Ολλανδό, με τη 19η νίκη του στη σεζόν. Όμως οι πανηγυρισμοί των θεατών γρήγορα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η Ασφάλεια.

Πλάνα από βίντεο που κυκλοφόρησαν, δείχνουν τους θαμώνες του πάρτι να χωρίζονται σε ομάδες ,να πετούν μεταξύ τους μπουκάλια αλκοόλ και να σκαρφαλώνουν πάνω σε έπιπλα για να δουν ο ένας τον άλλον.

Καθώς περνάει ο χρόνος, όλο και περισσότεροι θεατές εμπλέκονται στον καβγά, με τους πιο ψύχραιμους να παρατηρούν με θαυμασμό και φόβο τις συμπλοκές. Καθώς η βία αυξάνεται, ορισμένοι άνδρες χρησιμοποιούν μπουκάλια από μπύρα και κρασί ως όπλα.

Η προσπάθεια του προσωπικού να σταματήσει τον καβγά ήταν μάταιη, καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει και η κατάσταση επιδεινωνόταν όλο και περισσότερο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share