Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Κατάπιε φυτοφάρμακο: Άνδρας δίνει το «φιλί της ζωής» σε δηλητηριασμένο φίδι χωρίς κανένα δισταγμό

Του έκανε κανονική ΚΑΡΠΑ

1 Νοεμβρίου 2023 21:42
Κατάπιε φυτοφάρμακο: Άνδρας δίνει το «φιλί της ζωής» σε δηλητηριασμένο φίδι χωρίς κανένα δισταγμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει έναν Ινδό αστυφύλακα ο οποίος διασώζει φίδια, να δίνει το «φιλί της ζωής» μέσω ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) σε ένα φίδι που είχε δηλητηριαστεί από φυτοφάρμακο. Όπως θα δείτε το κάνει χωρίς κανένα δισταγμό!

Το βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον άνδρα να κρατάει το δηλητηριασμένο φίδι με το χέρι του και να του ρίχνει νερό στο πρόσωπο ώστε να ξεπλύνει το φυτοφάρμακο.

Δείτε επίσης: Σοκ στον Παλαμά: Φίδι 2,5 μέτρων βγήκε σε σπίτι μαζί με τα νερά από τις πλημμύρες (photo)

Έπειτα χωρίς δισταγμό κρατάει το φίδι σαν μια σωλήνα και ξεκινάει να φυσάει για να το επαναφέρει. Στο τέλος ο άνδρας φαίνεται χαρούμενος, καθώς κατάφερε να σώσει το φίδι από το φυτοφάρμακο που κατάπιε.

Δείτε το βίντεο

Κουνέλι έρχεται αντιμέτωπο με τεράστιο φίδι - Όταν πλησίασε τα μικρά του έγινε κάτι απίστευτο!

Αυτό το θηλυκό κουνέλι ήρθε αντιμέτωπο με ένα φίδι όταν είδε ότι τα μικρά του κινδυνεύουν, καθώς αυτό πλησίαζε την φωλιά τους. Η μάχη τους είναι επική και ο νικητής μη αναμενόμενος!

Παλεύει με θάρρος ενάντια στο φίδι και συνεχίζει να του επιτίθεται μέχρι αυτό να απομακρυνθεί αρκετά μακριά από τα μικρά της. Δεν είναι η μόνη μάχη με ανατροπή, καθώς όπως θα δείτε εδώ, όταν μια μαϊμού πάλεψε με ένα φίδι, έγινε πανικός! Τελικά καταφέρνει να διασώσει ηρωικά τα νεαρά κουνέλια κατά τη διάρκεια της επίθεσης του αρπακτικού.

Δείτε το βίντεο και θα πάθετε πλάκα με τον ηρωισμό του κουνελιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share