Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Μερακλής καπετάνιος στην Λευκάδα υποδέχεται τους ταξιδιώτες με Βασίλη Καρρά και «από τον βορρά μέχρι το νότο» (video)

Θα σου φτιάξει το κέφι

27 Σεπτεμβρίου 2023 12:03
Μερακλής καπετάνιος στην Λευκάδα υποδέχεται τους ταξιδιώτες με Βασίλη Καρρά και «από τον βορρά μέχρι το νότο» (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Είναι γνωστό πως στην Λευκάδα υπάρχουν αρκετά πρακτορεία που αναλαμβάνουν κρουαζιέρες με τον γύρο του νησιού και το κλίμα είναι πάντα εξαιρετικό και εορταστικό

Ένας από τους καπετάνιους των πλοίων, ο κάπτεν Κώστας, κατάφερε όμως να γίνει viral στα social media, καθώς υποδέχθηκε τους ταξιδιώτης με μία επιτυχία του Βασίλη Καρρά.

Έχοντας ανέβει στην πλώρη του πλοίου «Makedonia Palace», βάση του οποίου είναι το Νυδρί, άρχισε να εξασκεί τις ερμηνευτικές του ικανότητες στο τραγούδι «από τον βορρά στον νότο», με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους ταξιδιώτες, που έμπαιναν στο πλοίο.

Το ταξδιωτικό κοινό φαίνεται πως εκτίμησε τις ικανότητες, και περισσότερο τον ζήλο του στο τραγούδι, με αρκετούς από αυτούς να τον αποθεώνουν. Δεν έλειψαν, μάλιστα, τα χειροκροτήματα και τα «μπράβο» για τη viral ερμηνεία.

Πέρα από το τραγούδι, οι ταξιδιώτες φαίνεται πως εκτιμούν την εταιρεία, που αναλαμβάνει τις κρουαζιέρες στη Λευκάδα, καθώς αρκετοί από αυτούς κάνουν λόγο στο Tripadvisor για «έμπειρο καπετάνιο με ωραίες μουσικές».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share