Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Βενετία: Σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες στην πλατεία του Αγίου Μάρκου (video)

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

27 Σεπτεμβρίου 2023 08:46
Βενετία: Σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες στην πλατεία του Αγίου Μάρκου (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένα απίστευτο βίντεο μας έρχεται από την αγαπημένη Βενετία με πρωταγωνιστές σερβιτόρους και πελάτες σε κεντρικό καφέ της ιταλικής πόλης. Συγκεκριμένα, σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε καφετέρια στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όταν η διένεξη που είχε σερβιτόρος με μέλος της παρέας τουριστών πήρε άσχημη τροπή και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Τα πλάνα που δημοσίευσε η ιταλική Corriere del Veneto δείχνουν τον καυγά που ξέσπασε στο Caffè Chioggia ανάμεσα σε σερβιτόρους της επιχείρησης και ξένους πελάτες.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μιας αγγλόφωνη αυτόπτης μάρτυρας, που ακούγεται να αναφωνεί «Τι γίνεται;» παρακολουθώντας τη συμπλοκή.

Δείτε το επικό βίντεο:

Bello vero vedere questo in Piazza San Marco? Grazie a tutti per come avete ridotto la più bella città del mondo. ❤️

Posted by Marco La Jena Penzo on Sunday, September 24, 2023

Τουλάχιστον επτά σερβιτόροι φέρονται να ενεπλάκησαν στον καυγά με την τετραμελή παρέα των τουριστών, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας προσπάθησε να προστατευθεί κρατώντας μια καρέκλα ως «ασπίδα».

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πάντως δεν φαίνονται να συμμετέχουν όλοι οι σερβιτόροι στον καυγά, αντίθετα κάποιοι δείχνουν να προσπαθούν μάλλον να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αφού το προσωπικό της επιχείρησης αρνήθηκε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ για το περιστατικό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share