Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Μάγκας με τα όλα του: 59χρονος χορεύει το πιο αρχοντικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει (video)

Κλέβει την παράσταση

20 Σεπτεμβρίου 2023 09:07
Μάγκας με τα όλα του: 59χρονος χορεύει το πιο αρχοντικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι απλά βήματα, όπως αναφέρει και ο τίτλος του ακόλουθου βίντεο, με έναν 59χρονο μάγκα να κάνει επίδειξη αρχοντιάς με την κίνησή του, σε έναν από τους πιο «βαρείς» χορούς που έχουμε δει.

Το τραγούδι «Άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη, άλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο, για να χορέψει κάποιος, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να σηκώνεται στην πανελλήνια συνάντηση ζεϊμπέκικου χορού και να κάνει άπαντες να τον χειροκροτήσουν, καθώς αποδεικνύεται επάξιος εκπρόσωπος αυτού του χορού.

Ζεϊμπέκικο... αρχοντικό με τους ήχους του Μάρκου Βαμβακάρη

Ο συνδυασμός της μελωδίας και των συναισθημάτων, που απέφερε η κίνηση του εν λόγω χορευτή, είναι μοναδικός, σε έναν χορό που μας κάνει να μείνουμε… άναυδοι, αν και νεότεροι σαν τον Παντελή Παντελίδη επίσης μας συγκίνησαν.

Δείτε το βίντεο:

Ρίγος συγκίνησης: Ο 13χρονος Ανδρέας με σύνδρομο Down "έκλεψε" τις εντυπώσεις σε γάμο - Χόρεψε ζεϊμπέκικο με όλη του την ψυχή και αποθεώθηκε (Video)

Ο μικρός Ανδρέας έχει σύνδρομο Down με αναπηρία σε ποσοστό 85% και λατρεύει το ζεϊμπέκικο! Η αγάπη του για τον χορό γίνεται ιδιαίτερα εμφανής σε βίντεο που δείχνει τον 13χρονο να χορεύει με όλη του την ψυχή σε δεξίωση γάμου που τελέστηκε στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ξεσήκωσε τους καλεσμένους, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν και άνοιξαν αμέτρητες σαμπάνιες, πίνοντας στην υγειά του.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ανδρέας αποδεικνύει σε όλους μας ότι και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όχι μόνο έχουν δικαίωμα σε μια ζωή χωρίς διαχωρισμούς, αλλά χορεύουν με την ψυχή τους και, μάλιστα, καλύτερα από πολύ κόσμο!

Επίσης, η εκπομπή "Όλοι οι καλοί χωράνε" είχε συνηθίσει και φιλοξενήσει χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του θρυλικού αυτού ποδοσφαιριστή.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share