Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Μούρλανε» τον γαμπρό: Το τσιφτετέλι νύφης σε γαμήλιο γλέντι που «αλάλιασε» τα πλήθη (video)

Έδωσε ρέστα

20 Σεπτεμβρίου 2023 07:48
«Μούρλανε» τον γαμπρό: Το τσιφτετέλι νύφης σε γαμήλιο γλέντι που «αλάλιασε» τα πλήθη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί μπορεί να αποθεώσουν το συγκεκριμένο σκηνικό και άλλοι να... μην ξετρελαθούν από την πομπώδη εκδήλωση, αν και το μόνο σίγουρο είναι πως η καλτίλα ξεχειλίζει, με την νύφη να ξεσηκώνει τους πάντες με το τσιφτετέλι, που χόρεψε με τις φίλες της. Με την ευκαιρία, δείτε γυναικάρα να χορεύει το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και να πλημμυρίζει η πίστα από τα γαρύφαλλα

Το γλέντι του γάμου έγινε στο Θέατρο Κιλκίς, με το γαμπρό και την νύφη λογικά να θέλουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη εκδήλωση. Και ήταν πράγματι... κάτι παραπάνω από λαμπερή, δημιουργώντας μια ανάμνηση μοναδική για όσους ήταν παρόντες.

Ξεσηκώθηκαν οι πάντες με... το στρατό τσιφτετελιού

Σε κάποιο σημείο, φυσικά, η νύφη αποφάσισε να χορέψει το τσιφτετέλι της και είχε παρέα τις φίλες της, με τον χορό τους να είναι... τουλάχιστον μεθυστικός και να κάνει άπαντες στο θέατρο να τρελαθούν.

Άπαντες ξεσηκώθηκαν, βλέποντας ένα... στρατό από γυναίκες να χορεύει αισθησιακά, όπως η γυναικάρα με το αργό τσιφτετέλι. Το σίγουρο είναι, ότι το συγκεκριμένο γλέντι γάμου, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Δείτε το βίντεο:

Τουρκάλα μοιράζει «εγκεφαλικά» στους Έλληνες και «ρίχνει» το διαδίκτυο με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι έχει αναχθεί σε έναν αγαπημένο χορό των Ελλήνων και αποτελεί ένα κοινό σημείο με τους Τούρκους, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα σε ένα βίντεο, που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο από συμπατριώτες μας, που παθαίνουν… εγκεφαλικό με Τουρκάλα χορεύτρια.

Η ίδια παρουσιάστηκε σε μια εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης και καθήλωσε το κοινό με το λίκνισμά της, προκαλώντας αίσθηση σε όσους βρίσκονταν στο πλατό εκείνη τη στιγμή.

Τουρκάλα... ταράζει τους Έλληνες με το τσιφτετέλι της

Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα, είχε… χίλιους και έναν τρόπους να ξεσηκώσει το πλήθος με την κίνησή της, η οποία… τάραξε και τους Έλληνες, που έχουν σημειώσει πάνω από 96.000 προβολές στο YouTube, κολάζοντας όπως και μερικές κοπέλες σε άλλη εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share