Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Άλαλος» ο Νότης Σφακιανάκης: Το τσιφτετέλι χορεύτριας που τον έκανε να... ιδρώσει (video)

Αποθέωση από χιλιάδες θεατές

8 Σεπτεμβρίου 2023 07:52
«Άλαλος» ο Νότης Σφακιανάκης: Το τσιφτετέλι χορεύτριας που τον έκανε να... ιδρώσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει ένα σταθερό fan club που τον ακολουθεί για χρόνια.

Κάτι που τον έχει ξεχωρίσει είναι οι ιδιαίτερες εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν, μέχρι πρότινος που αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα καλλιτεχνικά.

Ο Νότης ξέρει να κάνει την διαφορά και την έκανε πάντα, όπως το μακρινό 2006 στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» με ένα τσιφτετέλι χορεύτριας στο πλευρό του που άφησε εποχή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αισθησιακό λίκνισμα: Το τσιφτετέλι μελαχρινής κούκλας που ξεπέρασε τo 1,5 εκατομμύρια προβολές (video)

Μια παράδοση για τους τσιγγάνους και τρόπος έκφρασης, αποτελεί το τσιφτετέλι. Αυτή η κοπέλα μας μαγεύει με τις κινήσεις της, και μας μαθαίνει πώς χορεύετε το παραδοσιακό τσιφτετέλι.

Με κινήσεις που θυμίζουν Σακίρα, μας αποδεικνύει ότι το τσιφτετέλι δεν είναι απλές κινήσεις, αλλά τρόπος έκφρασης. Χωρίς παπούτσια και με απλά ρούχα, μπορεί και το κάνει πολύ πιο εντυπωσιακά από οποιαδήποτε άλλη. Ακόμα και αυτό εδώ σε έναν τσιγγάνικο γάμο, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όλοι γύρω της την θαυμάζουν, και την περικλείουν, ενώ στον χορό μπαίνει ακόμα μια γυναίκα. Δείτε το πιο ξεχωριστό τσιφτετέλι που θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη για τον χορό αυτό:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share