Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο του πιο μάγκα πιτσιρίκου που έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να «λυγίσει»!

Δάκρυσαν... και τα τσιμέντα για τον μικρό

24 Ιουνίου 2023 08:38
Το ζεϊμπέκικο του πιο μάγκα πιτσιρίκου που έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να «λυγίσει»!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το ζεϊμπέκικο είναι πάντοτε ένας ιδιαίτερος χορός και, όταν το πραγματοποιεί ένας πιτσιρικάς, τότε γίνεται ακόμη πιο συγκινητικό, ειδικά όταν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αφορμή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της βίωσαν πολύ δύσκολες στιγμές εξαιτίας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι συντελεστές της, από εκείνη τη μέρα, τιμούν διαρκώς τη μνήμη του και σε μία εκ των εκπομπών, ένας πιτσιρικάς χόρεψε το ζεϊμπέκικο του σπουδαίου δημοσιογράφου.

Ο μικρός Μάριος σηκώθηκε, έκανε τις κινήσεις του, που εντυπωσιάζουν κάθε φορά, και άπαντες συγκινήθηκαν, με την Κουτσελίνη ειδικά να «γονατίζει» από τα δάκρυα, ενθυμούμενη ίσως τον καλό της φίλο.

Δείτε το βίντεο:

Το «υποδειγματικό» ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που εντυπωσίασε τους πάντες

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη, κι όταν ο γοητευτικός ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σταμούλη που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα. Ωστόσο, εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

Ζεϊμπέκικο: Η χορογραφία που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Δείτε μια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση. Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του! Παράλληλα δείτε και το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση που θα κλάψετε από τα γέλια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share