Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Θανατηφόρο» λίκνισμα: Μελαχρινές «γαζέλες» χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν τα πλήθη (video)

Αλάλιασαν όλοι

20 Ιουνίου 2023 08:05
«Θανατηφόρο» λίκνισμα: Μελαχρινές «γαζέλες» χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν τα πλήθη (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένα «μεθυσμένο» τσιφτετέλι μας χάρισαν δύο μελαχρινές καλλονές, βάζοντας «φωτιές», με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 1.417.254 προβολές, ενώ τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα! Επίσης, δύο γυναίκες χόρεψαν με την ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα στο πανηγύρι! Το βίντεο στο Youtube έχει 516.863 προβολές!

Δείτε στο βίντεο το «μεθυσμένο» τσιφτετέλι τους:

Λίκνισε το! Καυτή κοκκινομάλλα χορεύει τσιφτετέλι στο σπίτι και «ρίχνει» του YouTube (video)

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια ούτε από γαρύφαλλα. Αυτό ακριβώς μας απέδειξε αυτή η όμορφη κοκκινομάλλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό.

Το βίντεο στο Youtube έχει 139.334 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Ωστόσο, εκτός από το χορό της κοκκινομάλλας, δείτε εδώ το μοναδικό τσιφτετέλι μιας νύφης.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share