Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τον «μούρλανε» τον γαμπρό: Το «πικάντικο» τσιφτετέλι νύφης σε δεξίωση γάμου που «έριξε» το διαδίκτυο (video)

Αποστομώθηκαν οι καλεσμένοι

9 Ιουνίου 2023 07:36
Τον «μούρλανε» τον γαμπρό: Το «πικάντικο» τσιφτετέλι νύφης σε δεξίωση γάμου που «έριξε» το διαδίκτυο (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Κανείς δεν υπολόγισε τα βλέμματα των καλεσμένων, ποσό μάλλον η νύφη η οποία έβαλε φωτιά στην πίστα χορεύοντας μπροστά στον γαμπρό τσιφτετέλι. Με την ευκαιρία, δείτε το απίθανο τσιφτετέλι νύφης που...ισοπέδωσε τον γαμπρό στο γάμο.

Ενα ξεχωριστό δώρο, ή ακριβέστερα έκπληξη επεφύλασσε τολμηρή νύφη στη δεξίωση του γάμου της στον τυχερό γαμπρό. Αφού τον ανέβασε στην πίστα, έβγαλε το νυφικό της και άλλαξε σε καταλληλότερη αμφίεση για να του αφιερώσει ένα τσιφτετέλι «φωτιά» που θα ζήλευαν πολλές επαγγελματίες χορεύτριες.

Μετά την αρχική παγωμάρα γαμπρός και καλεσμένοι έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα και καταχειροκρότησαν την πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Δείτε το τσιφτετέλι που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο

Τσιφτετέλι σκέτη κόλαση: 40αρα «γκρέμισε» το μαγαζί και άναψε φωτιές με το λίκνισμά της!

Μια γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Επίσης, φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share