Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσιφτετέλι σκέτη κόλαση: 40αρα «γκρέμισε» το μαγαζί και άναψε φωτιές με το λίκνισμά της!

Το βίντεο που αγγίζει τις 500.000 προβολές

8 Ιουνίου 2023 08:01
Τσιφτετέλι σκέτη κόλαση: 40αρα «γκρέμισε» το μαγαζί και άναψε φωτιές με το λίκνισμά της!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μια γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Επίσης, φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει τσιφτετέλι και... κολάζει τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες. Αυτός φαίνεται να έκανε και μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία "κόλασε" με το χορό της.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν αρκετό καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν και είχε αφήσει τους πάντες άφωνους με το αισθησιακό τσιφτετέλι της.

Η γοητευτική τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει το "Aphrodisiac" και στη συνέχεια είχε δείξει τι εστί χορός! Υπό τους ήχους ενός τσιφτετελιού, η τραγουδίστρια είχε δείξει το ταλέντο της στο κούνημα με τη μέση της να λικνίζεται μέχρι τελικής πτώσης, κάνοντας το αντρικό κοινό να παραμιλάει, όπως συνέβη και με μία γνωστή ηθοποιό και χορεύτρια.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

Από τη ροκ σκηνή στα... αισθησιακά λικνίσματα - Το τσιφτετέλι που άναψε φωτιές

Όταν στην πίστα ανεβαίνει μια γυναίκα να χορέψει τσιφτετέλι το αναμενόμενο είναι να αρχίσει η βροχή από τα γαρύφαλλα και στα πόδια της να σπάνε τα πιάτα κατά δεκάδες. Αυτό ακριβώς συνέβη και όταν η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και άναψε φωτιές με τον καυτό χορό της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου η οποία μας συστήθηκε μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι "The Voice" και μας μάγεψε με την ροκ εμφάνισή της και τη μοναδική φωνή της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πλέον έχει κάνει... στροφή στην καριέρα της και έχει αφιερωθεί στο λαϊκό τραγούδι που όπως φαίνεται της πάει πολύ και φυσικά όχι μόνο στις... φωνητικές χορδές.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Κατερίνα Ευγενικού και ερμήνευε το "Πότε Βούδας Πότε Κούδας" η όμορφη τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση ανάβοντας... φωτιές! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας εντυπωσιάζει με τα κρυφά της ταλέντα, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share