Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το γυναικείο ζεϊμπέκικο που «γονάτισε» το πλατό - Άφησε άναυδο όλο το Youtube με 970.000 προβολές!

Απίστευτη!

6 Ιουνίου 2023 19:05
Το γυναικείο ζεϊμπέκικο που «γονάτισε» το πλατό - Άφησε άναυδο όλο το Youtube με 970.000 προβολές!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μέσα από το ζεϊμπέκικο εκφράζεται ο καθένας από την ψυχή του, μιας και δεν είναι μόνο ανδρικός χορός.

Το βίντεο στο Youtube έχει τουλάχιστον 970.000 προβολές. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα μας αφήνει άναυδους με το ταλέντο της στο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ την Φαίη Σκορδά χορεύει το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο!

Όσο η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι της Χαρούλας Αλεξίου "όταν πίνει μια γυναίκα" η κοπέλα σηκώθηκε και τίμησε με το δικό της τρόπο και το μοναδικό χορό της ένα από τα κορυφαία γυναίκεια ζεϊμπέκικα που έχουν γραφτεί.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο:

Το ζεϊμπέκικο… του κορωνοϊού μες στη θάλασσα μας έκανε να δακρύσουμε

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας λατρεμένος χορός στην Ελλάδα και μας αρέσει να τον χορεύουμε με κάθε συνθήκη, ακόμη κι αν βρισκόμαστε… μες στη θάλασσα και θέλουμε να αποφύγουμε τις επαφές λόγω κορωνοϊού.

Αυτό, τουλάχιστον, δοκίμασε μια κοπέλα στην παραλία, έχοντας αποφασίσει να κάνει το νυχτερινό της μπάνιο… μετά μουσικής και χορού. Η ίδια άρχισε να χορεύει μέσα στο νερό και μας έκανε να δακρύσουμε με την φοβερή της έμπνευση, που έφερε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως στο ζεϊμπέκικο που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο.

Το βίντεο μπορεί να μην έχει φτάσει τις 10.000 προβολές, αλλά αποτελεί σίγουρα ένα… διαμαντάκι του διαδικτύου, με την εν λόγω κοπέλα να προσφέρει μια κορυφαία στιγμή καλτίλας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share