Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Συγκινήθηκε η νύφη: Το ζεϊμπέκικο ψυχής του πατέρα της στον γάμο που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές

Έκλεψε την παράσταση

5 Ιουνίου 2023 14:55
Συγκινήθηκε η νύφη: Το ζεϊμπέκικο ψυχής του πατέρα της στον γάμο που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές
Από Ανθή Κουρεντζή

Το να βλέπεις την κόρη σου στον γάμο της και να την καμαρώνεις είναι μια στιγμή συγκίνησης και περηφάνιας για όλους τους γονιούς. Αυτή την στιγμή τίμησε και ένας πατέρας με ένα ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία και χάρισε χιλιάδες προβολές με το παρακάτω βίντεο! Με την ευκαιρία, δείτε το ζειμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου που άφησε εποχή.

Είναι η σημαδιακή στιγμή που καταλαβαίνει ότι το παιδί του ανοίγει τα δικά του φτερά για να κάνει την δική του οικογένεια. Για χάρη της, ο πατέρας έριξε μια θρυλική ζεϊμπεκιά που συγκέντρωσε 37.339 προβολές!

Δείτε το βίντεο:

Βροχή τα γαρύφαλλα: Λεβέντισσα κοπέλα σηκώνεται να χορέψει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται από τραγουδιστή και κοινό

Τα μπουζούκια είναι μία ευχάριστη έξοδος για πολλούς και μια ευκαιρία να ξεδώσουν στον χορό με την παρέα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο τσιφτετέλι, όπως ο χορός γυναίκας στον Νίκο Βέρτη που «ράγισε» τα πατώματα ή ζεϊμπέκικο σε πίστα έγινε viral στα social media, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια.

Στο ζειμπέκικο που ακολουθεί η αποθέωση ήρθε με την καλή έννοια.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύτηκε στο Tik Tik ξανθιά γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο, με τον Αντώνη Ρέμο να της λέει: «Μπράβο ρε κοπελάρα μου! Μωρέ μπράβο… Αυτά είναι… Αυτές είναι ζεϊμπεκιές, ρε! Μπισμπίκης και μ@λ…ες! Αυτά είναι ζεϊμπέκικα».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share