Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξανθιά καλλονή νύφη από την Λαμία "τρέλανε" το διαδίκτυο: Χόρεψε τσάμικο στο γάμο της και έγινε viral (Video)

Αποθεώθηκε από όλους τους καλεσμένους

5 Ιουνίου 2023 07:44
Ξανθιά καλλονή νύφη από την Λαμία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το γλέντι της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Λαμία με τα βίντεο από τον γάμο να «σαρώνουν» στο YouTube και να προκαλούν πλήθος αντιδράσεων. Πιο συγκεκριμένα ξανθιά καλλονή νύφη από την περιοχή χόρεψε τσάμικο στο γάμο της και εντυπωσίασε τους καλεσμένους της αλλά και όπως φαίνεται και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Δείτε βίντεο από τον γάμο και την εντυπωσιακή νύφη

Προηγουμένως η εντυπωσιακή νύφη από την Λαμία είχε σύρει πρώτη τον χορό όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Παράλληλα, ένα "μαγικό" τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 727.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και τρελαίνοντας τον γαμπρό.

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι νύφης στον γαμπρό: Πέταξε το νυφικό και... άφησε τους πάντες «άφωνους» με τα λικνίσματά της (Video)

Αυτό το «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο στο γαμπρό. Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο μιας και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια. Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά.

Απολαύστε την:

Παράλληλα, χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την εκρηκτική της παρουσία σε παλαιότερη εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα, με ορθάνοιχτο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Η Χριστιάνα, μάλιστα, σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το τσιφτετέλι της νύφης που έριξε στα πατώματα τον γαμπρό - Έχει 92.500 προβολές

Ένα τσιφτετέλι σε γάμο έκανε τον γαμπρό να πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα, για να καμαρώσει τη γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε. Το βίντεο έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, αφού έχει μαζέψει 68.277 προβολές, και καταλαβαίνουμε τον λόγο. Η νύφη τα δίνει όλα και απολαμβάνει στο έπακρο την στιγμή. Έτσι, μας δείχνει πώς γλεντάνε στην Ήπειρο.

Άλλωστε το τσιφτετέλι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους χορούς για τους Έλληνες, και μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα ένα που χόρεψε μια γυναικάρα σε πλατό γνωστής εκπομπής.Ο γαμπρός έχει πέσει κάτω και απολαμβάνει το τσιφτετέλι της πλέον γυναίκας τους, ενώ όλοι φαίνονται να είναι χαρούμενοι και να το νιώθουν.

Δείτε την:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share