Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Κροκόδειλος δε «μασάει» και τα βάζει με δύο λιοντάρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια...

Κόβει την ανάσα!

30 Μαΐου 2023 15:43
Κροκόδειλος δε «μασάει» και τα βάζει με δύο λιοντάρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί το λιοντάρι να θεωρείται βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά και ο κροκόδειλος... δεν πάει πίσω, αναφορικά με τη δύναμη που διαθέτει, με έναν φοβερό που δε «μασάει», να τα βάζει με δύο λιοντάρια μάλιστα.

Τα αδέλφια λιονταριών μπήκαν στο νερό, ίσως για να επιβάλουν την κυριαρχία τους, αλλά φαίνεται πως μπήκαν... στα εδάφη του κροκόδειλου, ο οποίος θέλησε να αντισταθεί και να τα υπερασπιστεί απέναντι στους εισβολείς, ενώ φοβερό είναι αυτό που έγινε με την αντίδραση λιονταριού στο φιλάκι ενός 5χρονου.

Ο ίδιος, τελικά, τα εκτόπισε με «διπλή» επίθεση, η οποία είχε αποτέλεσμα. Τα λιοντάρια είδαν πως υστερούσαν στο νερό και υποχώρησαν, δίνοντας ουσιαστικά την νίκη στον κροκόδειλο.

Όταν αυτό το λιοντάρι είδε τον άνθρωπο που το είχε σώσει όρμηξε πάνω του και...

Όποιος πιστεύει πως τα ζώα και κυρίως τα άγρια δεν έχουν μνήμη ήρθε η ώρα να διαψευστεί περίτρανα από τη συμπεριφορά αυτού του λιονταριού.

Η Σίργκα το λιοντάρι όταν ήταν πολύ μικρή ξέφυγε από τους γονείς της και θα πέθαινε αν δεν την έβρισκαν δυο οικολόγοι, ο Βαλεντίν Γκρούενερ και ο Μίκελ Λέγκαρθ.

Στα εκπληκτικά πλάνα που τράβηξε ο Χόκινς η Σίργκα μόλις βλέπει έναν από τους ανθρώπους που την έσωσαν, τον Γκρούενερ, συμπεριφέρεται σαν μια πολύ μεγάλη.. γάτα! Πόσο μεγάλη;

Η όμορφη Σίργκα ζυγίζει περίπου 50 κιλά και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με τον σωτήρα της όταν σηκώνεται στα δυο της πόδια! Τρομακτικό αλλά και πολύ συγκινητικό ταυτόχρονα!

Το συγκινητικό βίντεο με το λιοντάρι και το σωτήρα του κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπως είναι αναμενόμενο συγκινεί τους πάντες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share