Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δεν το πίστευαν: Γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο κι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (video)

Συμβαίνουν και αυτά...

25 Μαΐου 2023 09:38
Δεν το πίστευαν: Γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο κι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών, βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο παιδικό δωμάτιο. Όταν είδαν το βίντεο, έπαθαν σοκ!

Το μεγαλύτερο από τα δύο κοριτσάκια φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις και θεώρησε ως παιχνίδι το κρέμασμα από το φωτιστικό της οροφής.

Η τύχη ήταν με το μέρος της μικρής η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, καθώς το φωτιστικό αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό. Παράλληλα, γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν πώς έχανε τα παιχνίδια η κόρη τους και «πάγωσαν» με όσα αντίκρισαν!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα:

Μητέρα κουβαλά στην τσάντα το μωρό - Μόλις μπαίνει στην τουαλέτα η κρυφή κάμερα καταγράφει την απόλυτη φρίκη!

Βίντεο σοκ καταγράφηκε από κρυφή κάμερα καθώς όπως φαίνεται μία μητέρα άνοιξε την τσάντα της και πέταξε στην τουαλέτα το μωρό της! Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν δημοσιεύσει ένα βίντεο και φωτογραφίες μίας μητέρας που πιστεύεται πως είναι η μητέρα ενός αγοριού που γεννήθηκε στην τουαλέτα του αεροδρομίου της Αριζόνα τον περασμένο μήνα.

Οι αρχές του αεροδρομίου Tuscon πιστεύουν πως η γυναίκα γέννησε το αγοράκι στην τουαλέτα πριν το μεταφέρει σε μία άλλη τουαλέτα μέσα σε βαλίτσα και το παρατήσει εκεί.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου βρήκε το παιδί, εγκαταλειμμένο στην τουαλέτα. Τώρα, έχει ξεκινήσει έρευνα να βρεθεί η μητέρα που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ακόμη ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει μία γυναίκα να κρατάει κάτι τυλιγμένο σε μία μπλε κουβέρτα. Σύμφωνα με αναφορές, είχε αφήσει και ένα σημείωμα με το μωρό που έλεγε πως δεν ήξερε πως ήταν έγκυος και πως δεν έχει την δύναμη να φροντίσει για το μωρό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share