Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τσιφτετέλι «φωτιά»: Πασίγνωστες Ελληνίδες χορεύουν και τρελαίνουν το Youtube - Το βίντεο με τις 685.000 προβολές!

Κούκλες!

23 Μαΐου 2023 10:21
Τσιφτετέλι «φωτιά»: Πασίγνωστες Ελληνίδες χορεύουν και τρελαίνουν το Youtube - Το βίντεο με τις 685.000 προβολές!
Από Κυριάκος Μελλίδης

"Φωτιά" με το... τσιφτετέλι τους, έβαλαν πασίγνωστες Ελληνίδες, οι οποίες "τρέλαναν" τους πάντες, μέχρι και το... Youtube.

Πριν κάποια χρόνια, και συγκεκριμένα στις 2/1/2016, είχαν βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευαγγελία Συριοπούλου. Οι δυο όμορφες γυναίκες -και όχι μόνο- όταν άκουσαν τον Δημήτρη Μπάση να τραγουδάει τσιφτετέλι, σηκώθηκαν από τα τραπέζια και ξεκίνησαν τον χορό! Στη συνέχεια, σηκώθηκαν κι άλλες γυναίκες και στο πλατό επικράτησε ένας... χαμός.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, πολλά είναι τα τσιφτετέλια από την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", που έχουν αφήσει εποχή, όπως αυτό το αργό και... βασανιστικό που χόρεψε η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Το κολασμένο τσιφτετέλι στην... υγεία μας! Η Ελληνίδα ηθοποιός και το λίκνισμα που "πέθανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Όταν λέμε τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τραϊάννα Ανανία!

Προσκεκλημένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου είχε βρεθεί στο παρελθόν η Σαλονικά πρωταγωνίστρια και χόρεψε τον... «Σαλονικιό» του Στράτου Διονυσίου και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στην εκπομπή, αλλά και των τηλεθεατών, με τον αισθησιακό χορό της. Ωστόσο, μόλις λίγες μέρες ακόμη ένα ζεϊμπέκικο είχε "ρίξει" το διαδίκτυο και αυτό ήταν του Αλέξανδρου Μπουρδούμη που ο χορός του θύμισε άλλες εποχές!

Θυμηθείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "κόλασε" το Χρήστο Δάντη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια τρέλανε όλο τον κόσμο με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος φυσικά, για την Παόλα, που όποτε σηκώνεται να χορέψει αναστατώνει τους πάντες, κάτι το οποίο έκανε και πρόσφατα με την Μελίνα Ασλανίδου να τη συνοδεύει!

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ανέβηκε στην πίστα την ώρα που ο Χρήστος Δάντης ερμήνευε το τραγούδι "Δεν με νοιάζει", όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στην Πάολα που έχει ένα μοναδικό τρόπο όταν χορεύει να καθηλώνει τους πάντες και κάπως έτσι κατάφερε να "κολάσει" και το Χρήστο Δάντη που δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Δείτε το βίντεο από το αισθησιακό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share