Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καυτή Ελληνίδα βάζει «φωτιά» στο Youtube με τσιφτετέλι της - To βίντεο με τις 1,7 εκατ. προβολές!

Γνώρισε την αποθέωση!

19 Μαΐου 2023 09:19
Καυτή Ελληνίδα βάζει «φωτιά» στο Youtube με τσιφτετέλι της - To βίντεο με τις 1,7 εκατ. προβολές!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τα έσπασε όλα με το τσιφτετέλι της, μια όμορφη γυναίκα. Το βίντεο στο Youtube έχει πάρει "φωτιά" με αποτέλεσμα να φτάσει τις 1,7 εκατομμύρια προβολές.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως και η Μαριλένα Ράδου, η οποία είχε «αναγκάσει» τον παρουσιαστή να σηκωθεί στην πίστα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε απ' όσους βρίσκοντας στο πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Τρέλανε τον... ΣΚΑΙ με το τσιφτετέλι του ο Νίκος Μουτσινάς

Τα έσπασε όλα ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής του, "Καλό Μεσημεράκι", χορεύοντας το τραγούδι "Αμάρτησε μαζί μου και έλα", που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του.

Βέβαια, αυτό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο, το τσιφτετέλι του έχει μείνει χαραγμένο και είναι ότι, πιο επικό έχουμε δει. Συγκεκριμένα, δέχθηκε την πρόκληση της Φαίης Σκορδά, όταν και η ίδια χόρεψε στο "Πρωινό" το δικό της τσιφτετέλι παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δεν μπορούμε να διαλέξουμε πιο από τα δύο τσιφτετέλια είναι καλύτερο. Εκτός όμως, από το το επικό βίντεο, δείτε εδώ και 2 μελαχρινές που χορεύουν τσιφτετέλι και κολάζουν τους πάντες.

Δείτε στο βίντεο τον Νίκο Μουτσινά μαζί με την Βάνια να χορεύει και "λιώστε" στα γέλια!

Νεαρή χορεύει αισθησιακό τσιφτετέλι και αναστατώνει την τηλεόραση

Το τσιφτετέλι αυτό μιας επαγγελματίας στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να παραμιλάει, ενώ η νεαρή κοπέλα "μοίρασε" εγκεφαλικά στους καλεσμένους.

Δεν είναι μόνο τα αποκαλυπτικά ρούχα της, αλλά και ο τρόπος που χορεύει, ο οποίος τους μάγεψε όλους. Φαίνεται ότι έχει τρομερές ικανότητες και ευλυγισία, που επιβάλλεται σε έναν τέτοιο χορό. Παραδίδει μαθήματα χορού της κοιλιάς!

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και αντίστοιχες χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι, που μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε την κοπέλα να χορεύει και στο τέλος σας περιμένει μια έκπληξη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share