Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δάκρυσε η νύφη: Το συγκινητικό ζεϊμπέκικο 93χρονου παππού σε γάμο που καθήλωσε τους καλεσμένους (video)

Έδωσε ρέστα

18 Μαΐου 2023 07:25
Δάκρυσε η νύφη: Το συγκινητικό ζεϊμπέκικο 93χρονου παππού σε γάμο που καθήλωσε τους καλεσμένους (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο 93χρονος παππούς μας ανατρίχιασε με τον χορό του.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και βλέπουμε ότι έχει περισσότερη εμπειρία και ιστορία να πει. Ακόμα, απ' όσο βλέπουμε είναι σε ένα γάμο, που μπορεί να είναι της κόρης ή και της εγγονής του! Εκτός από αυτόν τον χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι που κόλασε τους πάντες.

Περήφανος και λεβέντης, "τρελαίνει" τους πάντες! Δείτε τον χορό του στο Athensmagazine:

Το ερωτικό ζεϊμπέκικο της Πάολας που προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά!

Η εκπομπή "Στην υγειά μας" μας είχε χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις σε χορό και τραγούδια. Δεν ήταν λίγοι οι καλλιτέχνες που φιλοξενήθηκαν και άφησαν το στίγμα τους με το χορό τους. Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Πάολας και το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας χάρισε. Ενώ, αξίζει να θυμηθούμε και το ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Μαζί της οι φίλοι της, Στέλιος Ρόκκος, Ευρυδίκη, Νίκος Βουρλιώτης και Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες και γνωστά αγαπημένα τραγούδια. Αυτό το αφιέρωμα κρύβει ιδιαίτερες στιγμές αλλά και εκπλήξεις. Ο γνωστός συνθέτης Τάκης Σούκας συμπράττει με την Πάολα σε διαχρονικά τραγούδια ενώ η Γιώτα Γιάννα τραγουδά με την ερμηνεύτρια παίζοντας φυσαρμόνικα.

Επίσης η μεσόφωνος Ίνες Ζήκου χαρίζει συγκίνηση με τη φωνή της. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Πάολα, όπως ο Γιώργος Λιάνης, ο Άγγελος Πυριόχος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Εύα Λάσκαρη, η Βάλια Κακούτη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με όλο το αφιέρωμα και το ζεϊμπέκικό της παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share