Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

92χρονος παππούς γονατίζει μπροστά στην γιαγιά που είναι μαζί για 50 χρόνια - Αυτό που ακολουθεί, ραγίζει καρδιές

Δεν πάει το μυαλό σας

15 Μαΐου 2023 00:47
92χρονος παππούς γονατίζει μπροστά στην γιαγιά που είναι μαζί για 50 χρόνια - Αυτό που ακολουθεί, ραγίζει καρδιές
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αυτός ο παππούς γονάτισε μπροστά από την γιαγιά, που είναι επί 50 χρόνια η σύζυγός του. Αυτό που ακολούθησε, θα σας κάνει να δακρύσετε.

H Λίσα Φέιν Έπερλι δημοσίευσε αυτό το βίντεο στην σελίδα της στο Facebook. Το βίντεο αυτό δείχνει τους παππούδες της στην 50ή τους επέτειο. Αυτό που κάνει ο παππούς για να τιμήσει την όμορφη γυναίκα του θα σας κάνει να δακρύσετε:

«Ο παππούς κάνει καντάδα στην γιαγιά… εκείνος είναι 92, εκείνη 90… 50 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι… φυσικά και έκλαψα.» Ακόμα ένα συγκινητικό περιστατικό, μετά και από αυτό που έγινε μετά από τον θάνατο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, που ήταν μαζί 70 χρόνια.

Man, 92, serenades wife on 50th anniversary

A 92-year-old man serenades his wife on their 50th wedding anniversary. Credit: Lisa Fain Epperly Read the full story here: http://bit.ly/2bpcnoV

Posted by ITV News on Friday, August 12, 2016

Δυο γιαγιάδες πήραν βόλτα μια Lamborghini - Δεν περίμενε κανείς αυτό που έκαναν μετά...

Μια lamborghini είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπου, και σίγουρα δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να δει μέσα σε ένα τόσο γρήγορο αμάξι δυο...γιαγιάδες.

Αυτή η τελευταία με μια γιαγιά στο τιμόνι και άλλη μία στο διπλανό κάθισμα είναι ό,τι πιο απρόβλεπτο θα μπορούσε να δεις στο δρόμο. Και φυσικά δεν θα υπάρξει κεφάλι, ακόμα κι αυτό του πιο αδιάφορου περί τα αυτοκινητικά που δεν θα γύριζε στο πέρασμά τους. Αυτό που έκαναν είναι αδιανόητο και φαίνεται να το ευχαριστιούνται, όπως και αυτός ο παππούς με την γιαγιά σε ένα άλλο αμάξι.

Το φιλμάκι, που θα το θέλαμε να κρατά περισσότερη ώρα, ξεκινά με την Peggy στο τιμόνι και τη Audrey στη θέση του συνοδηγού.

Οι δύο γιαγιάδες σε έξαψη με «τούτο το πράμα» που έχουν να βολτάρουν, αφού παιδεύονται για λίγο να βρουν την όπισθεν για να ξεπαρκάρουν, κατεβάζουν τα παράθυρα για να τις βλέπουν.

Αλλά και για να χαιρετίσουν τους εμβρόντητους περαστικούς, φωνάζοντας «είμαστε οι βασίλισσες της Lamborghini». Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share