Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα να δει τι του αναστατώνει την κουζίνα - Toυ κόπηκε το αίμα με αυτό που είδε (Video)

Απλά τρομακτικό!

3 Απριλίου 2023 14:43
Έβαλε κρυφή κάμερα να δει τι του αναστατώνει την κουζίνα - Toυ κόπηκε το αίμα με αυτό που είδε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα.

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό. Επίσης, μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιό της και αυτό που κατέγραψε θα σας εξοργίσει.

Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει:

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα - Μόλις βγήκε... (Video)

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία. Όταν δείτε το σοκαριστικό βίντεο, θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

Ενώ ήταν μέσα στο ασανσέρ, κλώτσησε με δύναμη το σκυλάκι της. Οι αρχές πήραν τον σκύλο από την επιμέλειά της και του παρείχαν ιατρική βοήθεια. Από τότε, το σκυλάκι έχει δοθεί σε υιοθεσία σε μία άλλη οικογένεια που το αγαπάει. Επίσης, θα σας συνταράξει μόλις δείτε τι συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία μπήκε στο αμάξι, αλλά δεν ήξερε πως υπάρχει κάμερα, με τη συνέχεια να είναι απίστευτη.

Άνδρας άφησε κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή - Μόλις είδε τι κατέγραψε έμεινε με το στόμα ανοικτό (Video)

Ένας άνδρας από την Κίνα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι του, ωστόσο στον υπολογιστή του είχε ξεχάσει ανοικτή την κάμερα. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του. Η γυναίκα του, βλέπετε, είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share