Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μελαχρινή καλλονή «λιώνει» την πίστα: Χορεύει ζεϊμπέκικο με 12ποντο και τους τρελαίνει όλους (Video)

Ο χορός της καταχειροκροτήθηκε

2 Απριλίου 2023 09:34
Μελαχρινή καλλονή «λιώνει» την πίστα: Χορεύει ζεϊμπέκικο με 12ποντο και τους τρελαίνει όλους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει ζεϊμπέκικο με 12ποντο, καλύτερα και από άνδρα και να «λιώνει» την πίστα, τρελαίνοντάς τους όλους.

Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ ένα 8χρονο κοριτσάκι που χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια πάνω στα ψηλοτάκουνα της το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω". Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της:

Το ζεϊμπέκικο θρυλικού χορευτή στο γάμο του μαζί με τον πατέρα του "ράγισε" καρδιές

Όταν μιλάμε για χορό στην Ελλάδα δεν γίνεται το μυαλό μας να μην πάει απευθείας στον Μεταξόπουλο, τόσο τον Φώτη που γνωρίσαμε το μοναδικό ταλέντο του μέσα από τις ελληνικές ταινίες όσο και το γιο του Πάνο που αποδείχθηκε άξιος συνεχιστής του. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν στον γάμο του Πάνου Μεταξόπουλου όταν χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Στα λευκά ντύθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο λιτό γάμο που έκανε με την εκλεκτή της καρδιάς του στο Αγκίστρι. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος δεν γινόταν να μην χορέψει στη δική του ημέρα χαράς τόσο με τη σύζυγο του όσο φυσικά και με τον πατέρα του.

Το αγαπημένο τραγούδι του Φώτη Μεταξόπουλου επέλεξαν για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τη σημαντική αυτή ημέρα και δεν είναι άλλο από το "Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι" του μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χορός τους συγκλόνισε και συγκίνησε τους πάντες.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό τους:

Τον γνωρίσαμε στο Μπρούσκο, τον αγαπήσαμε στις 8 Λέξεις, τον λατρέψαμε με αυτό το βαρύ ζεϊμπέκικο

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς, θρασύς και θέλει ψυχή κι αυτό ακριβώς απέδειξε με τον υποδειγματικό του ζεϊμπέκικο ο διάσημος Κύπριος ηθοποιός.

Ο λόγος φυσικά για τον Κούλη Νικολάου ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την αγαπημένη σειρά "Μπρούσκο", ενώ φέτος το κοινό τον αγάπησε στις "8 Λέξεις". Ο Κύπριος ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και μας έδειξε τα... κρυφά του ταλέντα.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Θέμης Αδαμαντίδης και ερμήνευε το "Γυρίζω από τη νύχτα" ο Κούλης Νικολάου σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο υποδειγματικά ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλατό "γκρεμίζεται" από έναν και μόνο χορό, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο ενός ακόμη ηθοποιού.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κούλη Νικολάου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share