Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είχε ξεκινήσει να γεννάει με καισαρική όταν ο πατέρας είδε το χέρι του γιατρού...Του κόπηκε η ανάσα!

Το θαύμα της ζωής!

31 Μαρτίου 2023 11:21
Είχε ξεκινήσει να γεννάει με καισαρική όταν ο πατέρας είδε το χέρι του γιατρού...Του κόπηκε η ανάσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίσια και ο Ράντι Άτκινς ήταν στο νοσοκομείο, ετοιμαζόντουσαν να υποδεχθούν το νέο τους παιδί και να μπει για την καισαρική. Αλλά όταν ξεκίνησε η διαδικασία, έγινε κάτι που "πάγωσε" τον πατέρα!

Είχε ξεκινήσει η εγχείρηση και όλα πήγαιναν καλά, όταν το μωρό ξαφνικά άπλωσε το χέρι του και άρπαξε το δάχτυλο του γιατρού, ενώ ήταν ακόμα στη μήτρα. Ακόμα ένα περιστατικό που σοκάρει, μετά από αυτό που είδε μια άλλη μανα στον υπέρηχο της!

Ο χειρούργος, Δρ. Σάουγιέρ , ενστικτωδώς φώναξε προς το Ράντι πως το μωρό τους του έπιανε το δάχτυλο! Αμέσως, ο Ράντι πήρε την κάμερα και άρχισε να τραβάει το περιστατικό. Η καισαρική κύλησε ομαλά κατά τα άλλα. Το μωρό της το ονόμασαν Νεβαέχ, από το ‘Heaven’ (παράδεισος) ανάποδα.

Μία τέτοια στιγμή είναι πολύ σπάνια! Το προσωπικό έχει ακούσει για παρόμοια περιστατικά, αλλά ποτέ δεν έχει δει κάτι τέτοιο καταγεγραμμένο.

Αυτή τη στιγμή θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια!

Γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά ενός μωρού και τρόμαξαν... Όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ! (photos-video)

Στις 4 Ιουλίου 2007, η Αλίσα και ο Μάικλ απέκτησαν δίδυμα! Ωστόσο δύο μήνες μετά οι γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά του μωρού και αρχικά τρόμαξαν, όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ!

«Ήταν φανερό ότι η έκφραση του γιατρού άλλαξε. Νομίζω ότι και οι δύο καταλάβαμε ότι αυτός δεν θα ήταν ένας συνηθισμένος έλεγχος», θυμάται ο Μάικλ. Επίσης, ένα μωρό γεννήθηκε με σχισμένο χείλος και ουρανίσκο!

Η Μάντελιν έκανε υπέρηχο. «Όταν πρωτοπήγαμε εκεί, δεν υπήρχε περίπτωση θα ήταν καρκίνος, γιατί ήταν πολύ μικρή… αλλά τότε ο γιατρός άρχισε να κουνάει το κεφάλι του και είπε ότι ήταν», θυμάται η Αλίσα. Όντως, τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι στους 2 μόλις μήνες η Μάντελιν είχε αναπτύξει μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου.

Αλλά σύντομα οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ακόμα χειρότερα νέα. Οι νεαροί γονείς σοκαρίστηκαν όταν και η Ισαμπέλα άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα. Τα στοιχεία επιβεβαίωσαν το χειρότερο: και οι δύο αδερφές είχαν ακριβώς τον ίδιο τύπο καρκίνου στο ίδιο σημείο.

Η κατάσταση τους χειροτέρευε και βλέποντας ότι τα συκώτια τους ήταν ήδη γεμάτα καρκινικά κύτταρα, οι γιατροί μπορούσαν να τους κάνουν μόνο ισχυρή χημειοθεραπεία και να τις κρατούν απομονωμένες. Ούτε οι γονείς τους δεν επιτρεπόταν να τις αγγίζουν.

Αλλά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην ανάρρωση, οι γιατροί έβαλαν την Ισαμπέλα και την Μάντελιν μαζί κατά τον δεύτερο γύρο χημειοθεραπείας. Και για πρώτη φορά μετά από καιρό η υγεία και η διάθεση τους βελτιώθηκαν σημαντικά. «Μας άφησαν να τις βάλουμε μαζί για πρώτη φορά και αναγνώρισαν η μία την άλλη. Ήταν πολύ σημαντικό. Άρχισαν να κλοτσάνε και να χαμογελάνε. Είχαν ένα μήνα να το κάνουν αυτό», θυμάται η Αλίσα.

Η βελτίωση συνεχίστηκε και μέσα σε μερικές εβδομάδες μπόρεσαν να επιστρέψουν σπίτι, όπου έκαναν επιπλέον θεραπεία. Μήνες μετά τα συνταρακτικά νέα, συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ήταν 14 Δεκεμβρίου και η οικογένεια είχε μαζευτεί στο σπίτι, το οποίο ήταν ήδη στολισμένο για τα Χριστούγεννα.

Το τηλέφωνο χτύπησε και στην άλλη άκρη άκουσαν κάτι που αποτελεί πραγματικό θαύμα των Χριστουγέννων: δεν υπήρχε ίχνος της ασθένειας σε καμία από τις δίδυμες.

Από εκείνη τη μέρα, η Ισαμπέλα και η Μάντελιν έχουν γιορτάσει πολλά Χριστούγεννα και γενέθλια μαζί με τους γονείς τους. Είναι δύο υγιή και ευτυχισμένα κορίτσια και είναι χαρούμενα που είναι ζωντανά μετά από το μαρτύριο που πέρασαν τόσο νωρίς στην ζωή τους.

Δείτε τον Michael και την Alissa να λένε την συγκινητική ιστορία τους στο βίντεο:

Οι πιθανότητες οι δίδυμες να γεννήθηκαν με αυτόν τον σπάνιο καρκίνο στο ίδιο σημείο του σώματος είναι ελάχιστες. Αλλά το ίδιο απίθανο ήταν να αναρρώσουν χωρίς επιπλοκές ή υποτροπές, κι όμως συνέβη!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share