Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

94χρονη γιαγιά ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι - Όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν» (Video)

Σοκαριστικό!

30 Μαρτίου 2023 13:21
94χρονη γιαγιά ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι - Όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 94χρονη γιαγιά ήταν γεμάτη μελανιές γιατί «έπεφτε» απ’ το καροτσάκι, όταν όμως είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα «πάγωσαν». Συγκεκριμένα, η Minnie Graham, μία 94χρονη γυναίκα από το Garland του Τέξας, είπε στην οικογένειά της πως μία από τους υπάλληλους δεν της φερόταν καλά.

Η υπάλληλος υποστήριξε πως η Minnie είχε πέσει από το αναπηρικό καροτσάκι αλλά η οικογένεια δεν πείστηκε. Έτσι, αποφάσισαν να βάλουν μία κρυφή κάμερα και έμαθαν τελικά την αλήθεια. Η Minnie δεν είχε πέσει από το καροτσάκι. Την είχαν σπρώξει, χτυπήσει και τσιμπήσει.

Οι δύο νοσοκόμες που έπρεπε να την φροντίζουν, μόνο αυτό δεν έκαναν και όλα καταγράφτηκαν από την κάμερα. Η ιστορία τους δεν τελειώνει εκεί. Επίσης, ένα βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα με ληστή να μπαίνει στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τη φρίκη!

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε

Ένα βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα ήρθε στο φως και μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε. Επίσης, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Όταν ο κάτοικος του Dearborn, Salim Younes, έστειλε τον 89χρονο πατέρα του, Hussein Younes, στο γηροκομείο Autumnwood of Livonia, είχε ελπίδες πως θα δεχόταν την καλύτερη φροντίδα.

Αντί γι’ αυτό όμως, ο Younes δέχτηκε αφάνταστη βιαιότητα. Ο Salim άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά όταν παρατήρησε κοψίματα και μελανιές στον πατέρα του. Όταν έθεσε το θέμα στο προσωπικό, εκείνοι του είπαν πως είχαν δημιουργηθεί επειδή έπεφτε συχνά από το κρεβάτι του.

Ήταν αδύνατο να ρωτήσει τον πατέρα του μιας και εκείνος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την ομιλία, οπότε εμπιστεύτηκε τους ισχυρισμούς του γηροκομείου μέχρι που παρατήρησε πως ο πατέρας του άρχισε να χάνει βάρος.

Τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει το θέμα στα χέρια του και έβαλε μία κρυφή κάμερα δίπλα από το κρεβάτι του. Αυτό που θα κατέγραφε, θα σόκαρε τους πάντες.

Μόλις δύο μέρες μετά, συγκέντρωσε 119 παραδείγματα αμέλειας και κακοποίησης. Η μήνυση, που έγινε μήνες αφού ο Hussein έφυγε από τις εγκαταστάσεις, λέει πως αρνούνταν ακόμα και να του δώσουν νερό.

Το χειρότερο είναι πως αυτή η συμπεριφορά του προσωπικού έγινε λόγω ρατσιστικών κινήτρων. Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο βίντεο 2 ωρών που το αποδεικνύει αυτό.

Πράγματι, το βίντεο δείχνει πολλές στιγμές που οι νοσοκόμες μιλούσαν ρατσιστικά στον 89χρονο ενώ θα έπρεπε απλά να τον φροντίζουν.

Δείτε τι πέρασε ο Hussein Younes στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share