Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άφησε τα πάνελ, έπιασε το τσιφτετέλι: Ο επικός χορός του Γιώργου Παπαδάκη που έγινε viral - Έχει ξεπεράσει τις 1.500.000 προβολές

Τα έδωσε όλα!

30 Μαρτίου 2023 07:45
Άφησε τα πάνελ, έπιασε το τσιφτετέλι: Ο επικός χορός του Γιώργου Παπαδάκη που έγινε viral - Έχει ξεπεράσει τις 1.500.000 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει τον Γιώργο Παπαδάκη να χορεύει τσιφτετέλι; Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει τις 1.600.000 προβολές.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης, βρήκαμε ένα βίντεο με τον ίδιο να χορεύει τσιφτετέλι. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", πριν χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας", στην ΕΡΤ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ενώ τραγουδούσε ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε και χόρεψε παρέα με τον Πασχάλη Τερζή και μια κοπέλα. Βέβαια, μετά από λίγο, κάθισε πάλι στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:

«Σκωτσέζικο ντουζ» για τον Γιώργο Παπαδάκη - Γλυκόπικρη Τετάρτη ξημέρωσε για τον δημοσιογράφο

Άλλη μία ημέρα ανατροπών ξημέρωσε στο τηλεοπτικό τοπίο με τα νούμερα τηλεθέασης να φέρνουν τα πάνω κάτω. Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να υπερτερεί ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα», τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης (28/3) έχρησαν νικητή της ημέρας στην ζώνη 6-10 το Happy Day με ποσοστό 19,4%, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε το «Κοινωνία Ώρα Mega» με 14,8%. Με την ευκαιρία, δείτε την τηλεθέαση της Δευτέρας (27/3).

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 13,3% στο δυναμικό κοινό ερχόμενος τρίτος σε σειρά κατάταξης.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 7,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 13,3
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,8
  • ALPHA: Happy Day 19,4
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 14,8
  • MEGA: Mega Καλημέρα 10,1

«Σκωτσέζικο ντουζ» για τον Γιώργο Παπαδάκη - Γλυκόπικρη Τετάρτη ξημέρωσε για τον δημοσιογράφο

«Βόμβα» από το γιο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην...»

Καλεσμένος στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης και πέταξε «βόμβα». Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ και τα live του J2US, τόνισε πως ήρθε η ώρα για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει αυτή η σεζόν. Μία σεζόν δύσκολη για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες», δηλώνει ο Φοίβος Παπαδάκης. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Ανήκω στο ΟΡΕΝ, δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά αλλά νομίζω ότι θα ήθελα – και έχει έρθει και η ώρα – να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα μόλις ξεκίνησα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Έχω πολλούς στόχους, όνειρα και πολλά να κάνω. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα αποκλειστικά θέματα που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση», αποκαλύπτει ο Φοίβος Παπαδάκης στη συνέχεια.

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου ‘χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου», δηλώνει κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share