Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μερακλής ο Γιώργος Μαζωνάκης: Ξεκούμπωσε το πουκάμισο και χόρεψε το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο - Τον ξέραναν με γαρύφαλλα!

Ανατρεπτικός!

28 Μαρτίου 2023 21:36
Μερακλής ο Γιώργος Μαζωνάκης: Ξεκούμπωσε το πουκάμισο και χόρεψε το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο - Τον ξέραναν με γαρύφαλλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει και φυσικά τον έχουμε αποθεώσει πάμπολλες φορές και τα τραγούδια του έχουν γίνει "ύμνοι". Το κρυφό ταλέντο του όμως στο ζεϊμπέκικο μας καθήλωσε και μας έκανε να βλέπουμε το βίντεο ξανά και ξανά.

Ο λόγος φυσικά για το Γιώργο Μαζωνάκη που λίγο καιρό πριν χάρισε στους θαμώνες του μαγαζιού που τραγουδάει μία από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις του. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αρέσκεται να τραβάει τα βλέμματα με το εκκεντρικό του λουκ αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο "ώρες μικρές" κάτι για το οποίο όπως φάνηκε είναι ιδιαίτερα περήφανος αφού καθώς το ερμήνευε αποφάσισε να το χορέψει κιόλας. Πήρε μια βαθιά ανάσα, ξεκούμπωσε το πρώτο κουμπί από το πουκάμισο του και άρχισε να χορεύει πάνω σε "βουνά" από λουλούδια, τα οποία του είχαν πετάξει οι θαυμαστές του, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη απολαμβάνουν ένα μοναδικό θέαμα στην πίστα, δείτε εδώ το τσιφτετέλι τραγουδίστριας που τον έριξε στα... γόνατα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ζεϊμπέκικο για Όσκαρ - Τα κρυφά ταλέντα του μας... ανατρίχιασαν

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο κούκλος ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τον "καμαρώνουμε", δείτε εδώ τι συνέβη όταν αποφάσισε να χορέψει ζεϊμπέκικο στη... μέση του δρόμου.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

"Βροχή" από πιάτα και γαρύφαλλα - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που προκάλεσε ανατριχίλα

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, εδώ μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρι" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτηου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share