Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

8χρονος πιτσιρικάς χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του και τους αφήνει όλους άφωνους (Video)

Έδωσε ρέστα ο μικρός!

28 Μαρτίου 2023 08:14
8χρονος πιτσιρικάς χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του και τους αφήνει όλους άφωνους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η μελωδία του τραγουδιού «Έρωτας Αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου πλημμύρισε την αίθουσα δεξιώσεων σε γάμο στη Γλυφάδα η νύφη δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο 8χρονος αδερφός της θα της αφιέρωνε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Παράλληλα, δείτε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό να χορεύει ζεϊμπέκικο και να «γκρεμίζει» το πλατό.

Μετά τις πρώτες νότες, ο μικρός της αδερφός , ο 8χρονος εισέβαλε στην πίστα και με αέρα επαγγελματία χορευτή στάθηκε μπροστά της για ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Η νύφη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση άλλα ούτε και την έκπληξή της αφού δεν είχε ιδέα για τις χορευτικές ικανότητες του μικρού. «Η νύφη ήταν παλιότερα μαθήτρια μου και επτά μήνες πριν τον γάμο η μητέρα τους μου έφερε τον μικρό και μου ζήτησε να του μάθω μερικές φιγούρες για να της κάνει έκπληξη στη δεξίωση», λέει στο o δάσκαλος ζειμπέκικου Δημήτρης Πετρόπουλος.

Το χορευτικό του 8χρονου

Η πραγματική έκπληξη όμως ήρθε από τον 8χρονο ο οποίος αποδείχθηκε ταλέντο στο χορό και εκτέλεσε άψογα τη χορογραφία, συνοδευόμενος στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού από τον Γρηγόρη Πετρόπουλο, επίσης δάσκαλο χορού.
Όσο βρισκόταν στην πίστα οι καλεσμένοι τον παρακολουθούσαν άφωνοι κρατώντας τον ρυθμό και στο τέλος τον αντάμειψαν με ένα δυνατό χειροκρότημα. Οι φιγούρες του ξεκινούν στο 0:40.

11χρονος «γονατίζει» άπαντες με το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο - Το βίντεο που ξεπερνά τα 650.000 views!

Το ζεϊμπέκικο έχει αναχθεί σε μια, επί της ουσίας, ελληνική παράδοση και είναι ευχάριστο, όταν νεότεροι σε ηλικίακατανοούν τη «μαγεία» του, με έναν 11χρονο στη Μυτιλήνη να κάνει τη διαφορά, χορεύοντας ίσως το καλύτερο που έχουμε δει και «σαρώνοντας» το διαδίκτυο. Ενώ, δείτε τι συνέβη με το ζεϊμπέκικο που… αποφάσισε να χορέψει Τούρκος ηθοποιός; Ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Ο 11χρονος Πάτροκλος βρέθηκε στο Φεστιβάλ της πόλης της Λέσβου, αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις στο κοινό και τα κατάφερε περίφημα, κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο δικό του… βαρύ και ασήκωτο στυλ.

Κρατώντας το κομπολόι του στο χέρι και κάνοντας… παραγγελιά το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό», έκανε «μπαμ» στην πίστα με τις κινήσεις του, με τον κόσμο να μη σταματά να τον εμψυχώνει, παθαίνοντας… πλάκα από τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

Ζεϊμπέκικο με... 12ποντο - Ο βαρύς χορός της καλλονής που καταχειροκροτήθηκε

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ ένα 8χρονο κοριτσάκι που χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια πάνω στα ψηλοτάκουνα της το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω". Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share