Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηθοποιός χορεύει το πιο αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι και «γκρεμίζει» το Youtube με χιλιάδες προβολές!

Απολαυστική!

26 Μαρτίου 2023 09:11
Ηθοποιός χορεύει το πιο αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι και «γκρεμίζει» το Youtube με χιλιάδες προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η πανέμορφη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Σταύρος Σιόλας" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που η ηθοποιός ανάβει "φωτιές", δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο στούντιο.

Δείτε το μοναδικό χορό της ηθοποιού:

Το τσιφτετέλι "κόλαση" πασίγνωστου μοντέλου που "αρρώστησε" τους πάντες!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι "δεν έχω παλάτια και λεφτά" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Τo έκανε πάλι το...θαύμα της και "γκρέμισε" το πλατό με το καυτό της τσιφτετέλι

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα και στα πόδια της έσπαγαν τα πιάτα το ένα μετά το άλλο. Η Ράνια Κωστάκη το έκανε και πάλι το... θαύμα της κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να μοιράσει απανωτά... εγκεφαλικά! Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χαρίζει ένα καυτό τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε το καυτό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share