Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι ζεϊμπεκιές: Ξανθιά γυναίκα εντυπωσίασε με τον "μάγκικο" χορό της ακόμα και τον Αντώνη Ρέμο (Video)

Άκρως καθηλωτική!

25 Μαρτίου 2023 07:49
Αυτές είναι ζεϊμπεκιές: Ξανθιά γυναίκα εντυπωσίασε με τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναίκα ανέβηκε στη πίστα και ξετρέλανε ακόμα και τον Αντώνη Ρέμο με το ζεϊμπέκικό της. Ένα βίντεο με την ξανθιά γυναίκα να χορεύει ζεϊμπέκικο, δίπλα στον τραγουδιστή κάνει τον γύρο του TikTok, ενώ δεν είναι λίγα τα προφίλ που αφήνουν σχόλια κάτω από αυτό, λέγοντάς της «μπράβο».

Το ίδιο έκανε ωστόσο, κι ο καλλιτέχνης, ο οποίος αφού την επαίνεσε για τον χορό της, συνέκρινε το ζεϊμπέκικό της με αυτό του Βασίλη Μπισμπίκη. Επίσης, ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, το οποίο έχει πάνω από 230.695 προβολές. Το συγκεκριμένο βίντεο με το ζεϊμπέκικο ενός άντρα έχει τρελάνει τον τηλεοπτικό φακό.

Φαίνεται πως ο χορός της γυναίκας άρεσε περισσότερο από εκείνον του ηθοποιού στη σκηνή δίπλα στη Δέσποινα Βανδή. «Μπράβο κοπελάρα μου, αυτά είναι. Μπισμπίκης και μαλ…, αυτές είναι ζεϊμπεκιές», ακούγεται να λέει ο Αντώνης Ρέμος, ενώ «λούζει» την κοπέλα με λουλούδια.

Τα πανέρια κάλυψαν την πίστα, ενώ ο τραγουδιστής την αγκάλιασε για να τη συγχαρεί για το πάθος της, ενώ το κοινό την καταχειροκρότησε.

Το βίντεο με τη γυναίκα που ξετρέλανε το κοινό και τον Αντώνη Ρέμο με τον χορό της:

Μάγκας πιτσιρικάς χορεύει ζεϊμπέκικο και υποκλίνονται όλοι στην λεβεντιά του (video)

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου φαίνεται ένας 8χρονος λεβέντης να χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 600.000 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος... αποθεώνονται!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share