Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

75χρονη «καπάτσα» γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει το Youtube - Το βίντεο ξεπερνά τις 130.000 προβολές!

«Τύφλα» να 'χουν οι 20άρες!

21 Μαρτίου 2023 07:37
75χρονη «καπάτσα» γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει το Youtube - Το βίντεο ξεπερνά τις 130.000 προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, χόρεψε μια γιαγιά, η οποία έδωσε την ψυχή της και το καταευχαριστήθηκε. Μας απέδειξε μάλιστα, πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής.

Έχουμε δει νύφες και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χόρεψε τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο, και τη θαυμάσαμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Όλα έξω: Η απόλυτη θεά της πίστας τα έδειξε χορεύοντας το πιο «καυτό» τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θηλυκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share