Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κολασμένο» τσιφτετέλι νύφης στο γαμπρό: Πέταξε το νυφικό και με τα λικνίσματά της άφησε... τους καλεσμένους «άφωνους» (Video)

Τους αναστάτωσε όλους!

19 Μαρτίου 2023 20:32
«Κολασμένο» τσιφτετέλι νύφης στο γαμπρό: Πέταξε το νυφικό και με τα λικνίσματά της άφησε... τους καλεσμένους «άφωνους» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο στο γαμπρό. Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο μιας και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια.

Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά.

Απολαύστε την:

Παράλληλα, χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την εκρηκτική της παρουσία σε παλαιότερη εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα, με ορθάνοιχτο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Η Χριστιάνα, μάλιστα, σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο παρακάτω βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρο. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό, όπως και αυτή εδώ που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

Όλα τα βλέμματα στη γιαγιά - Χόρεψε ανεπανάληπτο τσιφτετέλι και «μάγεψε» τα πλήθη (video)

Ο χορός είναι χαρά και δεν έχει ηλικία. Όλοι έχουν δικαίωμα στον χορό και όλοι πρέπει να βρίσκουν το κουράγιο να λικνίζονται στους ρυθμούς του αγαπημένου τους τραγουδιού, αν αυτό είναι που θέλουν.

Μία γιαγιά σε κέντρο διασκέδασης στην Ζάκυνθο χορεύει τσιφτέτελι με την καρδιά της και δίνει το μήνυμα ότι ο χορός είναι για όλους. Ωστόσο, εκτός από αυτό το τσιφτετέλι, δείτε εδώ τον τρομερό χορό μιας πασίγνωστης Ελληνίδας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share