Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Χορευταρού η γιαγιά: 80χρονη χόρεψε ζεϊμπέκικο και ραγίσαν τα πατώματα

Απλά μοναδική!

18 Μαρτίου 2023 09:07
Χορευταρού η γιαγιά: 80χρονη χόρεψε ζεϊμπέκικο και ραγίσαν τα πατώματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

80χρονη γιαγιά, χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" όλους τους Καναδούς! Μάλιστα, όπως θα δείτε, καταχειροκροτείται!

Μετά την 98χρονη Ελληνίδα γιαγιά που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της, είδαμε μια Ελληνίδα γιαγιά να χορεύει λεβέντικα στον Καναδά. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες του Καναδά μαζεύτηκαν και έκαναν ένα γλέντι για να θυμηθούν τις όμορφες μέρες στην Ελλάδα. Έτσι μια γιαγιά, πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Δύναμη ψυχής στην πίστα: Το ζεϊμπέκικο νύφης σε αμαξίδιο που έκανε όλο τον γάμο να «παραμιλά»

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο θέλει να καταθέτεις την ψυχή σου κι αυτό μας το απέδειξε μια νύφη, που παρόλο της δυσκολίας της, χόρεψε ένα από τα πιο όμορφα που χουμε δει.

Ένα ζεϊμπέκικο που έγραψε ιστορία, και έκανε το γάμο της να γίνει viral. Πραγματικά έδωσε την καρδιά της, και το ευχαριστήθηκε. Της αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, που με το ίδιο πρόβλημα χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Θαυμάστε την:

Παλικάρι μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Γρηγόρη Μπιθικώτση που προκαλεί ρίγος

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης υπήρξε για πολλούς ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής όλων των εποχών και το σίγουρο είναι, ότι έμεινε παλικάρι μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικό του να «τρίζει τα πατώματα» και να προκαλεί ρίγος.

Ο ιστορικός ερμηνευτής έφυγε από κοντά μας το 2005, αλλά η στάση ζωής του μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, με τον ίδιο να μη σταματά να διασκεδάζει, ενώ πολύ πρόσφατα πέθανε και η σύζυγός του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει στη σκηνή, αλλά κάπου έμοιαζε να δέχεται ένα «ελιξήριο» νεότητας. Σαν να τραγουδά στα χρόνια της ακμής του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Βοτανικού ο μάγκας» και άρχισε να χορεύει, τρελαίνοντας άπαντες.

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην τελευταία συναυλία προς τιμήν του, η οποία ακόμη και σήμερα προκαλεί δάκρυα, με τον Μπιθικώτση να είναι μέχρι τέλους ένας σωστός λεβέντης. Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο, δε, έχει σαρώσει το διαδίκτυο με σχεδόν 1.4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share