Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μαγκάκι» από τα λίγα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε μεζεδοπωλείο και καταχειροκροτήθηκε!

Έκανε ξανά χαμό με τον δικό της τρόπο!

17 Μαρτίου 2023 17:28
«Μαγκάκι» από τα λίγα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε μεζεδοπωλείο και καταχειροκροτήθηκε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος εθεάθησαν σε μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου να απολαμβάνουν το γεύμα τους, αλλά και τη ζωντανή μουσική του μαγαζιού.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την τραγουδίστρια και ηθοποιό ντυμένη στα χρυσά, να έχει σηκωθεί όρθια και να χορεύει ζεϊμπέκικο στο κέντρο του μαγαζιού, μπροστά από την ορχήστρα.

Όταν ολοκλήρωσε τον χορό της, καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μεζεδοπωλείου. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Ζωζώ Σαπουντζάκη φαίνεται πως όχι μόνο χόρεψε, αλλά τραγούδησε κιόλας, αφού της έδωσαν το μικρόφωνο.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον επί 25 χρόνια σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Ποιος είναι ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι ένθερμος θαυμαστής της τραγουδίστριας και ηθοποιού και τη γνώρισε εξαιτίας ενός… ατυχήματος.

Όπως αφηγήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της πριν από χρόνια, επιστρέφοντας στην Κινέτα, μετά από δουλειά, αφαιρέθηκε στο τιμόνι λόγω κούρασης και είχε ένα ατύχημα. Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρίας, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Πηγή: protothema.gr

«Βόμβα» από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η περιουσία μου θα μοιραστεί...»

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και έχει γράψει την δική της ιστορία στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως η περιουσία της θα μοιραστεί.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική στο περιοδικό «Χάι» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιοι θα πάρουν την περιουσία της, καθώς δεν έχει κάνει διαθήκη ακόμη. Με την ευκαιρία δείτε όσα ήρθαν στο φως για την κρυφή σχέση της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ποιοι θα κληρονομήσουν την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Που σας βρίσκουμε την περίοδο αυτή;

Με βρίσκετε στην αγαπημένη μου Κινέτα. Το σπίτι είναι καμένο, δεν υπάρχει τίποτα από αυτή τη διώροφη κατοικία που είχα, παρά μόνο το ισόγειο. Είναι ένας χώρος που με εξυπηρετεί πολύ, γιατί έχει τη βεράντα με θέα τη θάλασσα. Είναι ονειρεμένα, εδώ ξεχνώ τα πάντα βλέποντας τη θάλασσα. Κατεβαίνω 140 σκαλοπάτια για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, γιατί είμαι στο ύψωμα.

Το σπίτι στην Κινέτα γιατί δεν το φτιάχνετε;

Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό.

Σκεφτήκατε να το πουλήσετε;

Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ «έφτιαξα» την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας «εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς». Έβγαλαν και δρόμο στο όνομα μου. Έκανα πολλά πράγματα για την Κινέτα, δωρεάν χοροεσπερίδες και άλλα. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την περιοχή.

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Τα έχετε όλα αυτά σήμερα;

Τα έχω στη θυρίδα κλεισμένα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share