Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Στο πόδι» όλα τα τραπέζια: Το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι χορευτριών που έκανε άπαντες να παραμιλούν!

Καθηλώνουν με το λίκνισμά τους

12 Μαρτίου 2023 09:10
«Στο πόδι» όλα τα τραπέζια: Το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι χορευτριών που έκανε άπαντες να παραμιλούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλά τσιφτετέλια, όπως εκείνο διάσημης παρουσιάστριας πριν κερδίσει τα πλατό, αλλά σαν αυτό των χορευτριών σε νυχτερινό κέντρο, που σήκωσε τους πάντες στα τραπέζια να χορέψουν επίσης, σπανίως βλέπουμε, καθώς φτάνει σε σημείο... να σε αποχαυνώσει.

Στο κέντρο, όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης Απόστολος Νικολαΐδης, τη στιγμή που άρχισε να τραγουδά το «Όταν χορεύεις το τσιφτετέλι», μπήκε «φωτιά» στην πίστα, με τις χορεύτριες να τρελαίνουν το κοινό κι εκείνο... να τις ακολουθεί.

Πρόκειται για μια από τις πιο επικές στιγμές, που έχουμε δει σε νυχτερινό κέντρο και με το συγκεκριμένο χορό, που έμεινε στην ιστορία, καθώς όλη η πίστα και όχι μόνο λικνιζόταν στους ήχους του εν λόγω άσματος.

Δείτε το βίντεο:

Χρυσό στον πρωταθλητισμό χρυσό και στο χορό - Το τσιφτετέλι που "αρρώστησε" τους πάντες

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία". Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι χόρεψε γνωστή αθλήτρια της ενόργανης, της οποίας οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή. Τη νεαρή αθλήτρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το τηλεοπτικό σόου χορού "Dancing with the stars" και από την πρώτη στιγμή μας είχε φανεί γλυκύτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν ο Αντύπας και έπειτα από παρότρυνση του Σπύρου Παπαδόπουλου σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της:

Το απόλυτο θηλυκό των 90s σήμερα "ανάβει φωτιές" με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; Ακόμη και σήμερα όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "ανάβει φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share