Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έμεινε άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς: Το απρόβλεπτο «ζεϊμπέκικο» που ξεσήκωσε το «Καλό Μεσημεράκι»

Έγινε χαμός!

25 Φεβρουαρίου 2023 09:24
Έμεινε άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς: Το απρόβλεπτο «ζεϊμπέκικο» που ξεσήκωσε το «Καλό Μεσημεράκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα παθιασμένα φιλιά με τη Δέσποινα Βανδή έχει γίνει viral.

Η Ματίνα Νικολάου ως «Βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ως «Μπισμπίκης» και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο ενώ στη συνέχεια έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον Νίκο Μουτσινά. Με την ευκαιρία, δείτε το βαρύ ζειμπέκικο γυναίκας που ανατρίχιασε.

Ο παρουσιαστής μόλις την είδε αρχικά δεν μπόρεσε να κρύψει τα γέλια του ενώ ο κόσμος στο πλατό την αποθέωσε. Ενώ όταν τον φίλησε στο στόμα ως άλλος Μπισμπίκης σύστησε το πλατό!

Μάλιστα, δεν δίστασε να.. φιλήσει στο στόμα τον Νίκο Μουτσινά -που ενσάρκωνε τη Δέσποινα Βανδή- ενώ ο παρουσιαστής λίγο αργότερα έκατσε στα πόδια της.

Λεβέντης μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Στάθη Ψάλτη που πρoκαλεί ρίγος

«Ανακαλύψαμε» ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: 10 μηνών μωρό δεν χάνει βήμα - Χορεύει ζεϊμπέκικο και… λιώνει τους πάντες (Video)

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του. Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share