Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τους ξεσήκωσε όλους: Το βαρύ ζεϊμπέκικο Λαρισαίου αντιδημάρχου που γοήτευσε όλο το γυναικείο πληθυσμό του μαγαζιού (Video)

Μοναδικός!

18 Φεβρουαρίου 2023 08:51
Τους ξεσήκωσε όλους: Το βαρύ ζεϊμπέκικο Λαρισαίου αντιδημάρχου που γοήτευσε όλο το γυναικείο πληθυσμό του μαγαζιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λαρισαίος αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης προκάλεσε χαμό την περασμένη Κυριακή όταν βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Λεβεντόπαιδο στις φλόγες: Χορεύει το πιο «καυτό» ζεϊμπέκικο του ελληνικού Youtube και γίνεται viral

Ο αντιδήμαρχος μεράκλωσε ακούγοντας το τραγούδι «Στείλε ουρανέ μου ένα πουλί» και σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, ξεσηκώνοντας το μαγαζί.

Το δε γυναικείο κοινό του, πολύ μεγάλο, με τις κυρίες να τον έχουν περικυκλώσει συνοδεύοντας τον βαρύ χορό του με παλαμάκια.

Ταλαντούχος ο αντιδήμαρχος, είπε να το ρίξει λίγο έξω, αφήνοντας λίγο στην άκρη τις μεγάλες υποχρεώσεις του στο δημαρχείο…, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Δείτε το βίντεο:

Ο απόλυτος Έλληνας χορευτής χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Ζεϊμπέκικα… μάγκικα έχουμε δει πολλά, αλλά το καλύτερο μάθημα, μπορούμε να το πάρουμε από τον απόλυτο Έλληνα χορευτή, ο οποίος χορεύει το πιο… ασήκωτο που έχουμε δει.

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγους υπέροχους χορούς κι έχουμε… μερακλώσει, με τα αντίστοιχα τραγούδια να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση με το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Ο πασίγνωστος χορευτής και χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, έδειξε πως… η τέχνη του είναι κάτι, που δεν ξεχνιέται και με την αρχοντική του παρουσία πρόσφερε ένα από τα πιο μάγκικα ζεϊμπέκικα, που έχουν προβληθεί στην εκπομπή, εκτός από το το αντρίκειο ζεϊμπέκικο πολιτικού.

Δείτε το βίντεο:

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καμία πίστα και κανένα σπασμένο πιάτο – Χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο παραληρεί

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτός ακριβώς απέδειξε και η νεαρή κοπέλα που έχει τρελάνει το Instagram. Τυχαία πέσαμε πάνω στο βίντεο που ακολουθεί όπου μια εντυπωσιακή κοπέλα χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι του σπιτιού τους και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν χρειάζεται καμία πίστα, κανένα βουνό από γαρύφαλλα και κανένα σπασμένο πιάτο για να δείξεις το ταλέντο σου και να αποθεωθείς.

Μπορεί το βίντεο να διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα αλλά σίγουρα κανείς δεν το χορταίνει με την πρώτη φορά και το βλέπει ξανά και ξανά.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τον απολαυστικό χορό της νεαρής:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share