Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μελαχρινή καλλονή βάζει «μπουρλότο» με το τσιφτετέλι της στη «Γη της Ελιάς» - Έκανε τους πάντες να παραμιλούν με το λίκνισμά της

Χαμός!

10 Φεβρουαρίου 2023 07:29
Μελαχρινή καλλονή βάζει «μπουρλότο» με το τσιφτετέλι της στη «Γη της Ελιάς» - Έκανε τους πάντες να παραμιλούν με το λίκνισμά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς, Ανδρέας Γεωργίου ξέρει πως να κάνει viral τις σειρές του και να βάζει φωτιά στο κέφι με χορούς και πανηγύρια με τους πρωταγωνιστές να τα δίνουν όλα με τσιφτετέλια και ζειμπέκικα. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι του Βασίλη Μπισμπίκη για χάρη της Δέσποινας Βανδή.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και το καθηλωτικό τσιφτετέλι της Ιφιγένειας Πιερίδου της τηλεοπτικής "Ευτυχίας" η οποία αναστάτωσε το Twitter και τους τηλεθεατές με το λίκνισμά της.

Δείτε τον χορό της στο 29:36 του επεισοδίου

Μοίραζε «εγκεφαλικά» μπροστά στον ΛΕΠΑ: Όταν η... άγνωστη Αναστασία Γιουσέφ τάραζε την τηλεόραση με το τσιφτετέλι της!

Ένα παλιό τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιουσέφ θα σας κάνει να ξεσηκωθείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής σου" που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Γιουσέφ από όσο φαίνεται έχει πολλά ταλέντα και μπορεί να χορέψει σαν επαγγελματίας τσιφτετέλι, με στολή και ανάλογο βάψιμο. Εκτός από twerking που όλοι ξέρουμε ότι το κατέχει, ανακαλύψαμε ότι χόρευε το ίδιο καλά και τσιφτετέλια. Στο ίδιο πλατό έχει χορέψει τσιφτετέλι και η Πετρούλα, η οποία σήμερα έχει χαθεί.

Η εικόνα της παραμένει ίδια, και φαίνεται σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το βίντεο είναι από το μακρινό 2012, αλλά σίγουρα δεν θα καταλαβαίναμε ότι είναι τόσο παλιό, αν δεν το βλέπαμε γραμμένο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share