Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοίραζε «εγκεφαλικά» μπροστά στον ΛΕΠΑ: Όταν η... άγνωστη Αναστασία Γιουσέφ τάραζε την τηλεόραση με το τσιφτετέλι της!

Τρομερές κινήσεις στον φακό!

9 Φεβρουαρίου 2023 07:35
Μοίραζε «εγκεφαλικά» μπροστά στον ΛΕΠΑ: Όταν η... άγνωστη Αναστασία Γιουσέφ τάραζε την τηλεόραση με το τσιφτετέλι της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παλιό τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιουσέφ θα σας κάνει να ξεσηκωθείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής σου" που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Γιουσέφ από όσο φαίνεται έχει πολλά ταλέντα και μπορεί να χορέψει σαν επαγγελματίας τσιφτετέλι, με στολή και ανάλογο βάψιμο. Εκτός από twerking που όλοι ξέρουμε ότι το κατέχει, ανακαλύψαμε ότι χόρευε το ίδιο καλά και τσιφτετέλια. Στο ίδιο πλατό έχει χορέψει τσιφτετέλι και η Πετρούλα, η οποία σήμερα έχει χαθεί.

Η εικόνα της παραμένει ίδια, και φαίνεται σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το βίντεο είναι από το μακρινό 2012, αλλά σίγουρα δεν θα καταλαβαίναμε ότι είναι τόσο παλιό, αν δεν το βλέπαμε γραμμένο.

Θυμάστε την Σαμπρίνα; Μόλις δείτε το τσιφτετέλι της θα την θυμηθείτε αμέσως

Ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής μου", στο οποίο βλέπουμε την τραγουδίστρια Σαμπρίνα να χορεύει ένα τσιφτετέλι και να λικνίζεται στο πλατό της εκπομπής.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε. Μάλιστα έχουμε βρει από την ίδια εκπομπή του ALTER το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη από τα παλιά.

Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα. Δείτε το βίντεο:

Εγκεφαλικό: Χόρεψαν μαζί τσιφτετέλι πασίγνωστες τραγουδίστριες κάνοντας τους πάντες να αναστενάζουν

Τα έδωσαν όλα με αυτό το μοναδικό τσιφτετέλι που χάρισαν οι δυο πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής!

Μια από της εκπομπές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο όπου ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share