Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» του ζεϊμπέκικου: Δίνουν ρεσιτάλ χορού στη σκηνή και τρελαίνουν τους πάντες!

Γνώρισαν την αποθέωση!

9 Φεβρουαρίου 2023 07:28
Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» του ζεϊμπέκικου: Δίνουν ρεσιτάλ χορού στη σκηνή και τρελαίνουν τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξετρέλαναν με τον χορό τους τρεις άνδρες, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν ένα κορυφαίο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο, μάλιστα, έχει 139.703 προβολές.

Μετά το καταπληκτικό ζεϊμπέκικο ενός μερακλή άνδρα, θα σας παρουσιάσουμε μια ομάδα από επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι βρέθηκαν -πριν καιρό- στο 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Εκεί χόρεψαν και "τράβηξαν" όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τρεις άνδρες χόρεψαν βαρύ ζεϊμπέκικο και κυριολεκτικά καταχειροκροτήθηκαν, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και κάποιες γυναίκες, οι οποίες έκαναν το δικό τους κομμάτι. Δείτε το βίντεο:

Η Φαίη Σκορδά έχει χορέψει ένα από τα πιο "ερωτικά" ζεϊμπέκικα - Το θυμάστε;

Η Φαίη Σκορδά, όσο παράξενο και αν σας ακούγεται έχει χορέψει ζεϊμπέκικο, και είχε ξεσηκώσει με τον χορό της όλο το πλατό. Το θυμάστε;

Αν και την έχουμε δει πρόσφατα να χορεύει τσιφτετέλι, το βίντεο παρακάτω αποδεικνύει ότι δεν είναι ο μόνος χορός που την ξεσηκώνει. Συγκεκριμένα χόρεψε στην εκπομπή του Alter, "Το πάρτυ της ζωής σου" όταν άκουσε το τραγούδι "Ο έρωτας με έρωτα περνάει", που ερμήνευσε ο Σπυράκος.

Είναι μια παλιά εκπομπή για αυτό και πολλοί μπορεί να μην το θυμόσασταν, αλλά είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζεϊμπέκικα, αφού το τραγούδι το επιβάλλει. Δείτε την και κρίνετε μόνοι σας:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που "γκρέμισε" το στούντιο

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νεαρής κοπέλας που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share