Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λεβέντης Σάκης Ρουβάς: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στην πίστα που έμεινε στην ιστορία και κέρδισε το χειροκρότημα (Video)

«Βαρύς» ο χορός του...

8 Φεβρουαρίου 2023 07:18
Λεβέντης Σάκης Ρουβάς: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στην πίστα που έμεινε στην ιστορία και κέρδισε το χειροκρότημα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βαρύ ζεϊμπέκικο είχε χορέψει πριν χρόνια ο Σάκης Ρουβάς, το οποίο έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και άφησε τους πάντες άναυδους. Με την ευκαιρία δείτε και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Απόστολος Γκλέτσος και σείστηκε η γη.

Εκτός από δημοφιλής και πετυχημένος τραγουδιστής, ο Σάκης Ρουβάς χάρισε στους θαυμαστές του σε κέντρο διασκέδασης που βρισκόταν ένα διαφορετικό θέαμα.

Σήκωσε τα χέρια του και ρίχτηκε στον χορό σα να μην υπάρχει αύριο με τα όργανα στην πίστα να παίζουν από πίσω και τους πάντες να χτυπάνε παλαμάκια.

Δείτε το βίντεο:

To πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή που "έγραψε ιστορία"!

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός αντρίκειος και βαρύς και αυτό ακριβώς απέδειξε και αυτός ο τραγουδιστής με το χορό του που πραγματικά "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλους στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz που μας έχουν χαρίσει μοναδικές και σπάνιες στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και όταν ο Βασίλης Καρράς σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο. Στην πίστα βρισκόταν η Αμαρυλλίς και ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω" όπου σε πρώτη εκτέλεση έχει πει η Χαρούλα Αλεξίου. Ο τραγουδιστής χόρεψε και απέδειξε τι θα πει ελληνική ψυχή ξεσηκώνοντας τους πάντες στο πλατό μιας και αυτή ήταν μια σπάνια κίνηση του.

Δείτε το μοναδικό χορό του στο βίντεο:

Ωστόσο, είναι φορές που και μια γυναίκα μπορεί να αποδείξει πως μπορείς να χορέψει ζεϊμπέκικο ακόμη και με τακούνια αρκεί να το "νιώθεις", δείτε εδώ τη νύφη που χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται!

To βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού Έλληνα ηθοποιού που έβαλε "φωτιά" στην πίστα!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και η πίστα του έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς και ειδικότερα από ζεϊμπέκικα.

Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν ο μεγάλος ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου σηκώθηκε να χορέψει όσο η Γλυκερία τραγουδούσε το "τρελοκόριτσο". Ο ηθοποιός απέδειξε πως το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή και έβαλε "φωτιά" στην πίστα.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους που τον καταχειροκροτούσαν όσο εκείνος χόρευε ήταν και η γυναίκα του, Νατάσα Ασίκη που φέτος την απολαμβάνουμε σαν guest μαζί του στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Ο Αντώνης Αντωνίου σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, σίγουρα όμως μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο όλοι θα έχουν να θυμούνται και κάτι ακόμη εκτός από το ταλέντο του στη υποκριτική. .

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ωστόσο, μια ακόμη ένδοξη στιγμή για την ελληνική τηλεόραση ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης χόρεψε ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το συγκλονιστικό χορό του.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Ολυμπιονίκη που γκρέμισε το στούντιο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Ολυμπιονίκη.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος που σηκώθηκε να χορέψει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας υπό τους ήχους του μπουζουκιού που έπαιζε ο Αντώνης Ρέμος και μας ξάφνιασε, τόσο ο τραγουδιστής με το "κρυφό" του ταλέντο, όσο και ο αθλητής με τις υπέροχες χορευτικές του ικανότητες που "γκρέμισαν" το στούντιο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ πατέρα και κόρη να χορεύουν το πιο... τρυφερό ζεϊμπέκικο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share